Hudební klip k filmu Romeo musí zemřít (2000) od Aaliyah, ve kterém se objevuje i její herecký kolega Jet Li. (Grimaldi)
I přes značnou inspiraci klipu ve finále filmu Drak přichází a povinném obsazení Jeta Li z důvodu propagace filmu Romeo musí zemřít, tak stejně jako u samotného filmu, tak i tady jsem se dočkal jenom zklamání. Píseň sice není z nejhorších, ale všechny zmíněně ingredience spolu dohromady překvapivě vytváří jen nic moc klip, utopený v nic moc hudbě. ()
Nové millenium sa začalo myslím, že kvalitne. Jeden z najkrajších ženských talentov v oblasti hudobného biznisu si trúflo na filmovú rolu, ktorú zdieľala s jednou z najväčších svetových akčných stars. A ich sily sa spojili aj v tomto videoklipe. ()
Nemohu si pomoct, ale to video na mě působí hrozně komicky. Mám pocit, že to děvče se neumí ani hýbat, ani zpívat na playback, ani se tvářit. A sexy postavička a roztříštěný obraz v zrcadlech to bohužel nezachraňuje. Chápu, že vysmátý Asiat je v souvislosti s filmem, ale bez zhlédnutí filmu to vypadá ještě více uhozeně. Tohle mě zcela minulo. ()