Reklama

Reklama

Corpsing

Horor / Mysteriózní
USA, 2013, 90 min

Obsahy(1)

Snímek je moderní variací na klasický frankensteinovský příběh, kdy tentokrát mladá žena touží stvořit živou bytost z mrtvého lidského těla. Povede se jí to, ale následky toho, že propadne lásce ke svému výtvoru, budou děsivé pro všechny zúčastněné. (kaylin)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Corpsing“ prostě není z těch, které by nadchly ve velkém. Myslím, že se najdou lidé, co si ho hodně oblíbí, protože je to kousek, který spojuje romantiku s hnusem. A zombie jsou přece jen pořád oblíbeným tématem, ale na druhou stranu, není zde nic, co by mělo člověka skutečně děsit, a celá pointa filmu je ve své podstatě hodně průhledná a docela očekávaná, protože k tomu směřuje už začátek a jeho atmosféra. Takové romance si ale pro příště rád nechám ujít. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nezáživný horor o ženskej, ktorá si vo Frankensteinovskom duchu vytvorí z mŕtvoly mužíčka a naviaže sa na neho. On však má pre svoje fungovanie aj trochu iné potreby... No neviem, mňa to v takomto spracovaní akosi nebavilo; zdĺhavé, nudné, predvídateľné a miestami až trápne. Navyše ide o tak otrepanú tému, že sa na ňu dajú nájsť minimálne desiatky lepších hororov, pri ktorých sa človek neunudí. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama