Reklama

Reklama

Megalodon: Obří superžralok žije

(TV film)
  • USA Megalodon: The Monster Shark Lives

Obsahy(1)

Megalodon byl největší pravěký žralok, který kdy žil. Dnešní vědci a experti na žraloky se domnívají, že existuje dostatek důkazů, které svědčí o tom, že stále žije. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Wez 

všechny recenze uživatele

Jedná se o tzn. docufiction-false document,rozhodně se nejedná o realitu,i když pořad takto působí.Mě se ale kupodivu pořad velice líbil,a i když je "dokument" vlastně podvod,vůbec to neznamená,že je megalodon odepsaná veličina-když pominu svědecké výpovědi,které ho ůdajně viděli,tak už nelze jen tak přehlížet třeba nálezy obrovských zubů v trupech lodí stejných rozměrů,jako měl ůdajně vyhynulý megalodon-nefosilizované a se zbytky tkání.Samozřejmě bych byl rád,kdyby dokument byl pravý,ale i tak určitě potěší všechny,které megalodon zajímá...Jo,a pokud vím,foto nacistické ponorky s megalodonem je opravdu autentické a nejedná se o fotomontáž-to také třeba něco vypovídá... ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Nechci vylučovat, že nějaké nějaké monstrum, třeba Megaloman v oceánu v žije. Konec konců jsem v něm také plaval a občas si nás pletli... Tady jsem ale přesvědčen, že se jedná o 84 minutový podvod, na vodě i pod vodou. Až od něj přinesou autogram a zubní otisk, tak uvěřím... ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Dramatizácia v tomto dokumente ma síce hnevala, pretože som vlastne chvíľami bol na pochybách, či sledujem realitu a autentické zábery, ale zase na druhej strane čo je dramatickejšie ako naháňať obrieho super-žraloka, 30 metrový vražedný stroj overený miliónmi rokov evolúcie ? O čo ide ? - v apríli 2013 povolala juhoafrická vláda odborníkov kvôli zmiznutiu obetí podivne zničenej potopenej lode v blízkosti pobrežia... no a dokumentaristi boli pri tom. V priebehu niekoľkotýždňového pátrania dospel vedecký tím k presvedčeniu, že majú do činenia so skutočným jedincom druhu Carcharodon megalodon. Potešujúce - alebo naopak práve znepokojujúce ? - je, že výprava sa k niečomu aj skutočne dopracovala, nie ako v hromade podobných kryptozoologických dokumentov, kde sa len pátra a pátra a k ničomu zásadnejšiemu sa nedôjde okrem ( v lepšom prípade ) opakovania známych faktov a ilustračných alebo notoricky známych záberov, či uberania času znalejším divákom. Samozrejme sa im obrí žralok nepromenádoval pred kamerami, k skutočnému overeniu existencie nedošlo, ale aj pre skeptikov vyzerá teraz už viac než pravdepodobne. Keď si vezmeme, že iba pred necelým rokom sa podarilo 1x v dejinách natočiť živú krakaticu, možno sa v blízkej budúcnosti dočkáme aj Megalodona... ()

Pacas 

všechny recenze uživatele

Když už chtěli z lidí dělat blbce mohli to zahrát hůř. Zdá se mi že použili herce z Asylum. Nehledě na to že jednoho z těch "svědků" jsem zahlédl v nějakém filmu. Jinak si nestěžuju mám takové filmečky rád ale když se nesnaží hrát si na "dokument" když i retard pozná že je vše hrané. Věřím že asi v tom moři bude něco velkýho plavat, přece jenom toho o něm moc nevíme ale ty efekty mohli udělat lépe aby ta potvora vypadala trochec realnějš. ()

Reklama

Reklama