Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Corina Sables
V červenci 1991 spatří žena obrovskou vesmírnou loď vznášející se nad jejím domem v Aldergrove v Britské Kolumbii. Poté na 45 minut zmizí a není schopna si vybavit, k čemu došlo.

Světla nad Stephenvillem
Pilot, který sedí u táboráku na předměstí Stephenvillu v Texasu, zahlédne, jak přes noční oblohu cosi nesmírně rychle přeletí, což zdánlivě odporuje zákonům vědy.

Okres Bucks
Uprostřed noci v roce 2008 vzbudí Denise Murterovou, obyvatelku okresu Bucks, zběsilé štěkání jejího psa. Obává se, že se jí do domu dostal nezvaný host.

Reedovi
Poslední, co si při jízdě po temné silnici na předměstí Indianapolisu pamatuje lovec zločinců Matthew, je, že pronásledoval podivná oranžová světla. Pak mu auto vypovědělo službu.

Rendleshamský les
V noci o Vánocích v roce 1980 vyrazí američtí letci Jim Penniston a John Burroughs do anglického rendleshamského lesa vyšetřit případ možného zřícení letadla.

Kecksburgské UFO
9. prosince 1965 pozoruje Bill Bulebosh při západu slunce nad tichým městem Kecksburg v Pensylvánii přelet oslnivé ohnivé koule napříč oblohou. (oficiální text distributora)

(více)

Galerie (26)

Reklama

Reklama