Reklama

Reklama

Coulorophobia

(studentský film)
Krátkometrážní / Horor / Mysteriózní
Slovensko, 2013, 7 min

Recenze (4)

tron 

všechny recenze uživatele

Ani moc neviem, čo by som k tomu povedal. Slovenský hororový (?) kraťas o klaunovi. Treba povedať, že ústredný klaun vyzerá psycho aj bez toho, aby urobil niečo krvavé. Poteší tiež (nemyslené ironicky) striedma, 7-minutová dĺžka. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nápad, příběh, pointa a kvalitní řemeslo - to mi stačí od každého studentského filmu ke spokojenosti. A tenhle film to všechno má, ze začátku mě sice napadlo, že za tímhle nápadem a vizualizací muselo stát pár houbiček a jeden hodně psychedelický večer, ale pak jsem si uvědomil, že u tohodle filmu (jako u jednoho z mála) je to myšleno jako velké plus, navíc když se ukáže, že to není záběrová exhibice jen tak pro nic za nic, ale má svou oporu v příběhu. Viděno zde. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ehm „hororové“ to vskutku bylo jak sviňa, ale já bych to tvůrcům snad ani neměl za zlé. Ta psycho vložka uprostřed jejich snímku nebyla vůbec špatná – ani co se kvality natočení týče, ani po stránce atmosféry. Jen škoda, že ten zbytek byl jalový jak to prase. Každopádně nějakou tu hvězdičku si za svůj snímek přece jenom tvůrci zaslouží. To bez debat… ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Strach z klaunov=Coulorophobia. Keď vám podobne ako mne prídu klauni viac desiví než vtipní, tak na tomto krátkom horore určite nájdete niečo zaujímavé. Škoda len že sme sa nedočkali nejakého ucelenejšieho príbehu alebo pointy, ale len sledu záberov s vcelku znepokojivým klaunom. 60% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama