Reklama

Reklama

Mikrokosmos

  • Francie Microcosmos : Le peuple de l'herbe (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hlavními hrdiny filmu jsou mravenci, včely, berušky, motýli, brouci, šneci a další hmyz, který se k nám dostane jen zřídka. Unikátní snímek, který je antropologickou metaforou lidské evoluce, vyžadoval patnáct let výzkumu, dva roky příprav a tři roky natáčení. Jeho hlavní složkou jsou fascinující záběry a zvuky z malého světa, jenž se nachází mimo obzor běžného lidského vnímání. Vstoupíte do paralelního vesmíru, ovládaného odlišnými fyzikálními zákony. Vejděte do Microcosmu... (Cinemax)

(více)

Recenze (214)

Lovin 

všechny recenze uživatele

Dobrej nápad , ale mohli ještě pár let vydržet protože nyní v roce 2012 kdy frčí 3d filmy by to byla neskutečná pecka v 3déčku , bohužel v roce 1996 jsem na tom v kině usnul protože 80 koukání na zvětšený hmyz omrzí i když je to zajímavé . I když možná za to víc než film mohli ty pivka co jsem před kinem spořádal . ()

Otan 

všechny recenze uživatele

Nemám problém toto dílko vidět po několikáté.Po letech nic neztrácí a je tu ukázán život na louce,možná snad jen na pár metrech,ale parádní formou a se skvělou hudbou.Milé a skvělé.93% ()

bohyyy 

všechny recenze uživatele

Nádherný dokument o životě pod našima nohama. Pro ty, co už někdy lítaly po venku s foťákem v ruce a snažili se vyfotit makra kapek v trávě nebo všelijaké drobné zvířeny, to bude malý splněný sen a nebudou se schopni přestat kochat krásnými obrázky, pro zbytek to bude asi pěkná přírodopisně obohacující nuda. ()

dauby 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že hrané filmy mám raději, ale přesto musím říct, že tohle je úžasná podívaná, záběry jsou naprosto excelentní. Nádhera! ()

Jurator 

všechny recenze uživatele

Ač se jedná o zcela odlišný žánr oproti ostatním větším či menším trhákům, tomuto fimu prostě pět hvězciček dát musím. Pohled do hmyzího světa, tak jak je a s takovými kamerovými záběry, že velkolepé či geniální je slabé slovo. Na přírodě je neustále co objevovat, i když jí máme přímo před nosem, nebo spíše pod nosem. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Detailní pohled na říši hmyzu. Určitě originální nápad, jak si vyhrát s kvalitní kamerou a podělit se o to s druhými. Nikde se nemluví a neruší se dokumentárním projevem. Pouze se sleduje fascinující děj malých živočichů naší planety. Nadstandardní podívaná.. ()

fernandez 

všechny recenze uživatele

Tohle se nikdy neomrzí. Mohlo by to mít 7 hodin a stejně bych u toho vydržela. Bohužel jsem nikde nedohledala, za jakých okolností dokument vznikl a do jaké míry jsou záběry autentické (čolek v křišťálově čisté vodě, hovnivál a trn). Přišlo mi, že audio je často přidané v post produkci a moc nesedí. ()

Reklama

Reklama