Reklama

Reklama

S kůží na trh

  • Velká Británie Skin Traffik (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Někteří lidé potřebují zabíjet... Bývalý nájemný vrah znovu získává svou lidskost v temném příběhu vykoupení a oběti uprostřed brutálního podsvětí, v němž denní přežití není ani tak věcí dovednosti, nýbrž instinktu. Traumatizovaný smrtí nevinného člověka se nájemný vrah Bradley stáhne ze společnosti a hledá smysl života. Když bloudí nebezpečnými ulicemi drsného městského ghetta, narazí na surového pasáka a na zoufalou mladou ženu, kterou má v moci. Snaží se ji zachránit ze spárů gangsterů, kteří obchodují s lidmi jako s měnou. Vtahuje ho to hlouběji do odporného světa, ve kterém věk není žádnou překážkou pro zneužívání. Pronásledován policií, i gangstery, Bradley objevuje stále se prohlubující síť korupce a zločinu v nebezpečné hře, ve které nic není takové, jak se zdá a nikomu není radno důvěřovat. (TV JOJ)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Uz to vyslo aj s dabingom, takze stvorhviezdickari snad konecne pochopia aka to je konina.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tomu se říká výjimečná shoda :-) Občas i lidé bez vkusu nebo jak se jmenuje ta věc co se maže na chleba ho objeví :-)

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Najlepsi Danielsov film. Ten chlap je tornado. Chvilami unho badat az Adkinsovu obratnost. Fakt frajer. Suboje tu boli aspon pre mna aj lepsie nez v Skin Trade - ten ma vsak aj tak vyhodu - v obsadeni. Lundgren je Lundgren.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

celkem dobrý fighty, pěkné Rko a dobrej Daniels. 3* zasloužené

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Je to srašne lacné a hlúpe. Ako akcie je dosť. Ale produkčne je to ešte nižšie ako seagalovky, van dammovky a spol.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Je to trochu podobnej film jako Zuřivost. Prostě všichni chtějí dostat Garyho. On sám proti všem. Navíc když mu i zabijou holku na který mu záleží, tak nasadí ten svůj nasranej výraz, kterej fakt umí a všechny ukope a postřílí. Je fakt, že když jsem na to koukal vzpoměl jsem si na tebe a říkal jsem si tohle se bude určitě líbit Ouwenovi. Film přesně pro tebe, tak schválně jestli se trefím :-)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Pár akčních filmů jsem s ním viděl. Třeba Zuřivost (5*), anebo Přinucen k Boji (4,5*). Navíc ty bitky v traileru obsahují chvaty, které mám rád nejvíc a působí to dynamicky, surově a kontaktně. A dobré headshoty jsem tam zaznamenal, Daniels vypadá skvěle, ty brejle :-)))
Fakt na tohle béčko se těším.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Zatím ne, zatím je to jenom v AJ a na torentu budeš muset počkat, ale bitek je dost a jsou fajn. Pokud se trochu orientuješ v Garyho stylu a v tom co předvádí o čemž nepochybuji měl bys být taky spokojen.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak ten základ jo, ale pak tam začali kecat o sračkách, tak jsem přestal řešit příběh a soustředil se na akci. Ta se povedla. Jenom by možná nemusela bejt až tak zběsilá a taky občas při bitkách nebo střílení najíždí kamera trochu zbytečně až nepříjemně blízko, ale dá se to přežít. No Eric Roberts je hlavní hajzl, nosí kvádro a okuliare a usmívá se jak debil, takže bys měl být spokojen :-)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1: tan tvoj komentar je dost povzbudzujuci. Vyzera to, ze sa aspon akcne sceny podarili. Akurat mi z toho vyplyva, ze si prilis nepochopil zapletku. :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Vypadá to zajímavě.Všeobecně se od Expendables točí docela dost filmu ve formátu -několik míň nebo víc známých tváří z 80 a 90. let po kupě.Asi pochopili,že samy už nemají šanci

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hádám, že je to asi jenom na torrentu co? nechci se prcat se zasraným torrentem. Nechcete to někdo nahrát na ulož to nebo na hellspy? Byl bych fakt moc vděčnej. Já vím za vděčnost si nic nekoupíte, ale i tak :-)

na příspěvěk reagoval Martin741

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

No já pořád doufám, že je to jenom nějakej grc. Ono brát IMDb jako relevantní zdroj informací, by bylo asi hodně naivní. Když kurva zrovna na tohle se tak těším :-(

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tenhle film se někde zajebal :-( Tak jsem trochu zapátral a IMDb tvrdí, že status filmu je completed (tedy dokončeno) a vyjít to má, ale až 29.12 2016! To je asi nějaká ptákovina ne? Nechápu proč by vydání ohlásili až za 2 roky když je film hotovej?! No IMDb evidentně nebude v tomto případě relevantním zdrojem informací...

na příspěvěk reagoval ywo666

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Obsadenie je dost slusne a trailer tiez nie je uplne na hovno. Som zvedavy ako to dopadne.

 (hodnocení, recenze)

Tak souhlasím, že tomu traileru by zkrácení určitě neuškodilo. Jinak to vypadá skvěle po všech stránkách!

AD P

AD P (hodnocení, recenze)

Tak toto vyzera fakt skvele. Gary je este stale vo forme a vyzera to, ze konecne to opat aj ukaze. Pre mna skvele obsadenie ( tieto ksichty mozem :-) ). Rourka som skoro nespoznal. A Hannah je pre mna este stale sexy kost !

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pro mě jako pro skalního fandu Garyho Danielse je to povinnost. A taky tuším, že by si po těch náboženských proserech a podobných shit filmech mohl zase zahrát v něčem koukatelným.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Nevyzerá to úplne zle... akurát, že väčšina obsadenia už sa pohybuje prevažne v béčkach. Vidím, že žiaden z predchádzajúcich Paiayových filmov tu nemá hodnotenia, takže či je zručný remeselník sa dozviem asi len cez google.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Trailer měli zkrátit, to jste to už propírali. Jinak to vypadá na slušnou jízdu pro skalní akční fanoušky. Jsem zvědavej, jak to dopadne, "kopací" scény vypadají přehledně natočené, i ty automobilové honičky se jeví slušně. Proč ne. Jen se mi nelíbil ten Rourkeův sestřih, co měl na kebuli. Ale pokud to ve výsledku bude jediné negativum na celém filmu, tak jsem ochotný to přetrpět :-).

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

No som zvedavý. Známe ksichty tam dotiahli a Gary vyzerá v trailery dobre. Dúfam, že to bude lepšie ako sa obávam.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Je moc dlouhej. Stačil by kratší sestřih, ale potěšilo mě, že si snad po těch kravinách v kterých hrál poslední dobou zase naplno užiju Garyho a jeho znamenitou kopací techniku i v 50 letech vypadá dokonale tipoval bych mu tak 35 a ve formě je pořád, tak snad to neposerou.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Reklama

Reklama