Reklama

Reklama

S kůží na trh

  • Velká Británie Skin Traffik (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Někteří lidé potřebují zabíjet... Bývalý nájemný vrah znovu získává svou lidskost v temném příběhu vykoupení a oběti uprostřed brutálního podsvětí, v němž denní přežití není ani tak věcí dovednosti, nýbrž instinktu. Traumatizovaný smrtí nevinného člověka se nájemný vrah Bradley stáhne ze společnosti a hledá smysl života. Když bloudí nebezpečnými ulicemi drsného městského ghetta, narazí na surového pasáka a na zoufalou mladou ženu, kterou má v moci. Snaží se ji zachránit ze spárů gangsterů, kteří obchodují s lidmi jako s měnou. Vtahuje ho to hlouběji do odporného světa, ve kterém věk není žádnou překážkou pro zneužívání. Pronásledován policií, i gangstery, Bradley objevuje stále se prohlubující síť korupce a zločinu v nebezpečné hře, ve které nic není takové, jak se zdá a nikomu není radno důvěřovat. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Klasický, navzdory slušnému obsazení, levný akčňák, který zaujme hlavně dvěma věcmi - oním jmenovitě slušným obsazením (Mickey Rourke už zase vypadá, ač se to již zdá nemožné, opět o něco hůře) a faktem, že některé postavy umírají naprosto nečekaně. Ale má to spád, hlavní hrdina je sympaťák a Dominique Swain (kromě toho, že jí to hrozně moc sluší) tady pobíhá v kurví uniformě a kozačkách. Takže juch! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je takový klasický akční film, kde jsou skvělé béčkové hvězdy (Roberts, Hannah, Fahey, Madsen) a pak také Mickey Rourke, který už snad nemůže vypadat hůř... No dobře, může, ale už tak vypadá dost blbě. Příběh není nic skvělého, ale jede to, má to tah na bránu a je vidět, že to není natočené úplně blbě. Průměr ano, víc ne. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Céčkový akčňák, zřejmě gangsterka, který má filmařinu na úrovni o to jednu hvězdu vyšší než klasické telenovely. Nevím, kde se tam vzalo těch pár známých tváří. Je to strašnej shit, ale mám podezření, že některým jedincům, kteří si umí odložit mozek vedle sebe, jako to dělají naše babičky se zubama před spaním, se to i může líbit. 25% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Nelíbil se mi ten filtr u kamery, nelíbila se mi ta střelba ze zbraní, nelíbili se mi ty efekty, nelíbili se mi ty cákance krve, nelíbilo se mi prostředí v jakém se to odehrávalo, nelíbilo se mi co ti šmejdi dělali těm holkám, na tomhle filmu se nelíbí spousta věcí. V jednu chvíli Gary Daniels drží pistoli a vzápětí na to drží brokovnici, to jak k ní přišel je mi do teď záhadou. Ale protože mám rád filmy, ve kterých Gary Daniels hraje klaďase a tady je klaďas, že to snad už víc nejde a bitky mají perfektní choreografii a sou docela brutální, tak proto si tenhle filmy zaslouží krásné čtyři hvězdičky . ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Amatérská slátanina, snad úplné Céčko. To však nevadí. Příběh je otřískaný a připomínal mi mix 96 hodin, Sejmi je všechny, Equalizera a Polibek draka. Hodně nevídané postavy, takovej mix různejch druhů vidím prvně. To mi ovšem pěkně sedlo a i když dialogy působí totálně odflákle, vlastně celej scénář je určen jen k tomu, aby Gary Daniels někam vlítnul a rozmasakroval všechny. Trošku mi nedávalo smysl, návaznosti scén. Třebas Daniels sejme několik týpků ve skladu, aby během vteřiny utíkal po vrakovišti?! Ale v pohodě, tempo je fajn a neustále hraje hudba, která dodává akci pořádný koule, hodně slušnej hudební podklad. Najde se tu i několik solidních hlášek a k některým průstřelům jsem zrcadlil milej úsměv. Bitky choreograficky nadupané, dobrý chvaty, jen nepůsobily tolik drsně, pač jich mnoho nezapadlo, ale i tak u soubojů jsem se bavil skvěle. Gary Daniels to táhne bez problémů, má charisma, neuvěřitelnou fyzičku na svůj věk a ta jeho nasranost, naprostej buldog kosící šmejdy, víc ke štěstí nepotřebuji! Celkem dobrá akčňárna. 6/10 ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama