Reklama

Reklama

Kano

Trailer

Obsahy(1)

V roce 1931 se hraje baseballový turnaj Koshien, na který se dostane i neznámý tým Kano. K účasti na Koshien vedla úmorná a dlouhá cesta. Pod vedením  trenéra Kondo Hyotaro se z týmu, který nikdy neskóroval, nikdy nevyhrál, stal zásluhou tvrdé dřiny, úcty k baseballu a svému trenérovi tým, který je schopen se kvalifikovat na závěrečný turnaj Koshien. Jejich cesta na turnaj začíná v roce 1929. Tým Kano získává trenéra, který jim naordinuje tvrdý trénink, skvělou taktiku a především pozvedne sebevědomí celého týmu. Z týmu Kano se po tvrdé dřině stává mistr ligy a v roce 1931 odjíždějí na vysněný turnaj Koshien. Jako outsider jsou silně podceňováni. Ale Koshien je jejich vysněný turnaj a v zápasech dokazují, že se kvalifikovali právem. V každém dalším zápase dokazují své kvality. Ale jejich protivníci jsou opravdu silní. Vyhrát turnaj může jen jediný. Ten nejlepší. (brodži)

(více)

Recenze (6)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Mám rád sport, film s příběhem zaměření na to je pro výzva, tady je to moc dlouhý málo dramatický, možná i zem, nevím neuspokojilo moje očekávání. ()

Soundtrack 

všechny recenze uživatele

Precizně natočený sportovní film, u kterého mi nepřekážela ani ta extrémní délka. Především proto, že ve filmu není žádná vata, ale nějakých 95 % filmu je skutečně věnováno baseballu a odhodlání týmu, který nikdy nevyhrál žádný zápas a chce se kvalifikovat na národní šampionát. Po roztahaném Seediq Bale jsem něco takového nečekal a o to víc jsem byl příjemně překvapen. Pocit, že jde o něco speciálního sice nemám, ale fanouškům sportovních filmů určitě doporučuju. Horší 4* ()

carlos 2010 

všechny recenze uživatele

Presladené, preplácané, zdĺhavé. Totálna kópia amerických filmov zo športového prostredia, ale presladenejšia (a to je už čo povedať). Keby to dali do 100 minút, jedna * navyše. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Já sportovní filmy rád, ale ten je prostě strašně natažený, strašně přeslazený. Kdyby to mělo dvě hodiny, tak by to bylo lepší. Zároveň asi dobrá exkurze, kdo z nás vědět, že i v Japonsku to hrají jako v USA na středních školách, a tak to žerou, a to už tak dlouho? ()

Vämpiriüs 

všechny recenze uživatele

Precizně natočený snímek prakticky extrémní délky. Sportovní zápletka hezká a velmi potěšující bylo poznání, že opravdu nekončí jako USA filmy "happy" ale nečekaně realisticky. Palec nahoru a doporučuji pro sportovní nadšence. ()

Vajnlich 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů o baseballu který jsem vyděl. Kam se se.. Moneyball a o to víc neuvěřitelný je, že ho nenatočili američani, ale Tchaj-wanci, opravdu smekám. Neuvěřitelně strhující a dojemný příběh. I když se mi začátek malinko vlekl, konec mi vše vynahradil. Pecka. Už nikdy nezapomenu na team KANO a stadion pro 50 tisíc diváku v Koshien :-) ()

Reklama

Reklama