Reklama

Reklama

Divošky

(pořad)
  • Česko Divácké zprávy
Publicistický
Česko, 2013, 15 min

Obsahy(1)

Zprávy z nejzajímavějších záběrů od vás! Díváte se, sledujete, natáčíte a my vše odvysíláme, abyste se mohli opět dívat. Stačí se jen zapojit a sdílet. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane ponúkajú Divácke správy novú možnosť interakcie medzi televíziou a divákom, čo treba oceniť, vzhľadom na fakt, že ani jedna dalšia televízia nevyvinula také úsilie vyjsť divákom v ústrety. Na druhú stranu treba aj priznať, že jednotlivé reportáže sú jednoducho blbosti. Keby boli tieto akčné správy z ulice súčasťou záveru riadnych večerných správ - alebo obedňajších, to je už fuk - zrejme by sa na to lahšie pozeralo. A proti Tomášovi Krausovi síce nemám nič, ale zasa až tak často ho vidieť nemusím. Nevadilo by mi keby natrvalo zakotvil pri celebritách vo VIP správach. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš Kraus je naprosto nevtipný člověk bez špetky humoru, ale očividně mu to lidi žerou a mají ho rádi. Jinak by tento pořad již neexistoval. Škoda, že si nepamatuji jména těch dvou patolízalů co na diváckých zprávách denně dělají. Vím jen, že je to jeden mladý hošík a mlaďoučká holčina a tito dva uhrovatí pobescenti každé video velice "vtipně" komentují :-( Mě tyto divácké zprávy otravují život jeden dlouhý rok... ještě, že existuje dálkový ovladač a mohu Primu vypnout. Je to opravdu ubohé... - mínus 1000% ()

Reklama

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý děs, který se s pomocí nějaké nekalé černé magie propašoval do prime timu určenému zpravodajství, což je dost děsivé, uvědomím-li si, že se jedná o sestřih zcela podřadných home videí o tom, jak se někde urodila kedluben zábavného tvaru (v tom lepším případě), nebo nervy drásající reportáž o tom, jak zlá radnice nic neděla se stavem a množstvím soukromých plotů (v tom horším případě). Zkříženina Natoč To! s těma nejhoršíma reportážema tv nova okořeněná článkama z novinek.cz a nebývale trapným moderátorským projevem. Kristalicky čistej odpad, který je svou podstatou dokonale odporný. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že po strkání mrtvol do pytle, vraždách, únosech a jiných zvěrstvech, je to účelová část večerních pořadů pro odlehčení mysli. Jenže to by nesměl být Kraus maximálně trapný, videa seskládaná z každé hovadiny a pokřik „budu na Primě!“ hodný hodu sekerou proti obrazovce. Dobré akorát pro geronty, kteří si pod názvem „youtube“ představí leda tak mast na hemeroidy. 10% ()

hammer_head

všechny recenze uživatele

Jsem ročník 91, takže komunistické praktiky znám pouze z vyprávění a Vyprávěj, ale tento pořad se k těmto praktikám dost přibližuje. Ono nestačí, že nás na každém kroku šmírují kamerové systémy a člověk se na ulici ani nemůže podrbat, aniž by ho někdo při tom nesledoval, ono ještě budeme lidi nabádat k tomu, aby tyto momenty lačně vyhledávali a posílali do Tv, jako by to tady nebyl, už tak velkej bonzákov. Dle mého se jedná o ubohost nejvyššího stupně. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama