Reklama

Reklama

Divošky

(pořad)
  • Česko Divácké zprávy
Publicistický
Česko, 2013, 15 min

Obsahy(1)

Zprávy z nejzajímavějších záběrů od vás! Díváte se, sledujete, natáčíte a my vše odvysíláme, abyste se mohli opět dívat. Stačí se jen zapojit a sdílet. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Po černé kronice se hodí nějaká ta kočka hrající si s odpadkovým košem či dement riskující zdraví pro vteřinu anonymní slávy. Nicméně o nějaké úrovni si to může jenom nechat zdát veselý sen. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Kam až je možné klesnout? Co ještě „divák“ povolí? Kde už je to za hranicí vkusu? Zřejmě nikde. Hlavně, že je to prima. Otorhinolaryngologie – pane Kraus, říká vám to něco? ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý děs, který se s pomocí nějaké nekalé černé magie propašoval do prime timu určenému zpravodajství, což je dost děsivé, uvědomím-li si, že se jedná o sestřih zcela podřadných home videí o tom, jak se někde urodila kedluben zábavného tvaru (v tom lepším případě), nebo nervy drásající reportáž o tom, jak zlá radnice nic neděla se stavem a množstvím soukromých plotů (v tom horším případě). Zkříženina Natoč To! s těma nejhoršíma reportážema tv nova okořeněná článkama z novinek.cz a nebývale trapným moderátorským projevem. Kristalicky čistej odpad, který je svou podstatou dokonale odporný. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

Jako Neváhej a toč špatný, jako zprávy to snad ani nemůže nikdo myslet vážně... ale fakt, že tohle běží v hlavní vysílací čas, je známkou naprosté aktuální krize (po)hlavního kanálu Primy. 10% ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Přes zrušené "Zprávy z Vily" cesta nevede. Videa z netu sledovanost nezachrání a nějaké amatérské rádoby reportáže už vůbec ne. Dost pokles v proklamované hodině plné informací na Primě. Tohle totiž do ní moc nezapadá. Ani sympatická moderátorka tu bídu s nouzí nespasila. Mé hodnocení: 0% ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Větší pocit trapnosti bych měl pouze, kdyby mne na přeplněném aquaparku sexuálně ukájel homosexuální cikán Predkozka, což se docela určitě nikdy nestane, takže stačí přepnout kanál a jsem dočista v klidu.. ;) 5% ()

hammer_head

všechny recenze uživatele

Jsem ročník 91, takže komunistické praktiky znám pouze z vyprávění a Vyprávěj, ale tento pořad se k těmto praktikám dost přibližuje. Ono nestačí, že nás na každém kroku šmírují kamerové systémy a člověk se na ulici ani nemůže podrbat, aniž by ho někdo při tom nesledoval, ono ještě budeme lidi nabádat k tomu, aby tyto momenty lačně vyhledávali a posílali do Tv, jako by to tady nebyl, už tak velkej bonzákov. Dle mého se jedná o ubohost nejvyššího stupně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že tento pořad (rubrika) je přehlídkou lidského nevkusu a Kraus je trapný až běda, ale zas na druhou stranu se tu občas objeví i několik srandovních videí. Hlavně tedy se zvířaty – takže já už kvůli nim ten odpad prostě nedám. Mnohdy ovšem s údivem nestačím zírat, jak jsou lidi schopní se ztrapnit v TV, jen kvůli tomu…“ Budu na Primě“. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se v dnešní době, navíc prakticky do hlavního vysílacího času, může dostat něco takového do televize. "Neváhej a toč" a "Natočto" běžely před 20 lety a celkem to fungovalo, a proč? Protože v té době neexistovalo YouTube, neexistovaly sociální sítě a prakticky i internet samotný byla velká neznámá. Proto se podělit se zábavnými videi v televizi nebylo tak zlé. Ale v dnešní době? Ach.. ()

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Říkaj tomu "zprávy"?! Jen o málo "lepší" zhovadilost než jejich ostatní senzacechtivé a neobjektivní sralodajství ()

William_ odpad!

všechny recenze uživatele

Díky bohu že zrušili ty trapné zprávy z vily a nápad to je taky dobrej akorát už je někdo předběhl-Youtube. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

"Budeme na Priměěěěěě" - tak to mě bude ještě chvíli strašit ve snech. Prima si vymyslela své Neváhej a toč a dopadlo to podle očekávání - tragicky. Hnus. ()

Reklama

Reklama