Reklama

Reklama

Divošky

(pořad)
  • Česko Divácké zprávy
Publicistický
Česko, 2013, 15 min

Obsahy(1)

Zprávy z nejzajímavějších záběrů od vás! Díváte se, sledujete, natáčíte a my vše odvysíláme, abyste se mohli opět dívat. Stačí se jen zapojit a sdílet. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že po strkání mrtvol do pytle, vraždách, únosech a jiných zvěrstvech, je to účelová část večerních pořadů pro odlehčení mysli. Jenže to by nesměl být Kraus maximálně trapný, videa seskládaná z každé hovadiny a pokřik „budu na Primě!“ hodný hodu sekerou proti obrazovce. Dobré akorát pro geronty, kteří si pod názvem „youtube“ představí leda tak mast na hemeroidy. 10% ()

L_Johnny odpad!

všechny recenze uživatele

Ten "moderátor", brr, úplně mě ztřeplo. Radši každý den poslouchat Jolandu a její skvělou věštírnu, či co to je. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Ale jo, když tam není ta p**a Margita, tak se i ti dva pseudocool moderátoři i trapné seriálové vložky dají snést. Co bych neudělala pro kočičkací videa... ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš Kraus je naprosto nevtipný člověk bez špetky humoru, ale očividně mu to lidi žerou a mají ho rádi. Jinak by tento pořad již neexistoval. Škoda, že si nepamatuji jména těch dvou patolízalů co na diváckých zprávách denně dělají. Vím jen, že je to jeden mladý hošík a mlaďoučká holčina a tito dva uhrovatí pobescenti každé video velice "vtipně" komentují :-( Mě tyto divácké zprávy otravují život jeden dlouhý rok... ještě, že existuje dálkový ovladač a mohu Primu vypnout. Je to opravdu ubohé... - mínus 1000% ()

Matixed odpad!

všechny recenze uživatele

Přijde jednoho dne Tomáš Kraus do redakce primy, celý unavený natáčením nejhorších televizních pořadů, babovřesků a povídá: "Hele lidi, dostal sem skvělej nápad. Co kdybychom ukradli virální videa z Youtube a naservírovali je lidem pod nos, když zrovna nejvíce čekají na nějaký film od osmi hodin? Můžeme k tomu přidat tak 10% nezajímavých diváckých videí na úrovni krmení sýkorek, ať se na nás produkční nezlobí, že neplníme zadání. No a nakonec ještě jedna bomba! Videa rozdělíme na části a ty pak pustíme v náhodném pořadí. Nebude to mít velkej rozpočet, budu to moderovat já. Přidám i pěknou hrstku nemístných narážek a pokusů o vtip, ať se nám to protáhne na ceých 15 minut." ()

Sygauras odpad!

všechny recenze uživatele

5 let staré videa z YT + pár zoufalců, kteří natočí na mobil jak miminko krásně žvatlá, a samozřejmě "budeme na Prímě" ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

No to je zase nápad! Jako by nestačilo, že se každej pologramotnej retard co má doma internety a telefon s foťákem může exhibovat dle libosti na YouTube, oni z tohohle zhoubnýho trendu udělaj ještě regulérní TV relaci! A ten moderátorskej frikulín s hlasem vychlastanýho tuberáka, to je opravdový objev roku. No, stačí se podívat do jeho filmografie... ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Během dne jsem se dozvěděl 4x že budou " divácké zprávy " :: Během zpráv ( v 18:55 ) jsem se to dozvěděl ještě 3x. Potom zkončily zprávy a řekli mi to znovu. Před reklamou mi to řekly zase. Po reklamě pro jistotu ještě jednou. ---- Pak to teda konečně začalo, a já jsem se dozvěděl co mě v pořadu dnes čeká. Ať už mi chcete věřit nebo ne, tak jsem to prostě přepl, protože už mi to věčné upozorňování lezlo krkem. --- --- --- Ostatně podobné upozorňování na cokoliv 20x během dne mě už před několika lety donutilok tomu že jsem se na TV začal dívat asi jen 2 hodiny denně a tještě když tam dávají něco kloudného, nebo zajímavého ( a představte si že se bez TV dá žít normální život ) Bože, je to horší díl od dílu. Nejlepší je hláška " zase nám v poště přistálo spousta vašich videí " Polovina jich je z YT tak 5 let starých a druhá polovina trapná až to bolí. ()

AloeB odpad!

všechny recenze uživatele

Stále si pamatuju, jak jedna známá s nadšením povídala, jak natáčí do diváckých zpráv a všichni ji obdivovali, že má tu odvahu. Dnes, když ta holka točí péčko ji znovu obdivují, jak je svá a jak se nebojí, tak si říkám, to bude asi na stejné úrovni, že? ()

Dogfish odpad!

všechny recenze uživatele

Musím dát jedině odpad. Je to odpad odpadů. Nejen proto, že kvůli této hovadině zrušila Prima sportovní zprávy, ale hlavně kvůli tomu, že tam trotli pošlou svoje stupidní trotlovské videa a na konec řeknou - Budu na Primě ... Dnes 25.4.2020 jsem se dozvěděl že tady pič...a na entou končí. I Prima dokáže udělat v těchto těžkých časech radost. ()

annie8191 odpad!

všechny recenze uživatele

Nic horšího už jsem fakt už dlouho, no vlastně možná nikdy, neviděla. Nejradši bych dala něco jako odpad! na třetí. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se k tomu nachomejtnul, dneska... uváděl ten pán, co si asi myslí, jak je úžasně vtipnej (mimo jiné). Hmm, tak to je teda matroš. Vynechám-li z toho zvířátka, tak je to debil, blbeček, debil, blbeček, jenom támhle v poslední řadě, to je jediná výjimka, sedí....modří asi už vědí. Hlavně, že Budu na Primě....tywoe.... ()

Koprix odpad!

všechny recenze uživatele

Dneska jsem šla v obýváku kolem televize, kde tato napodobenina televizního pořadu právě omylem běžela. Viděla jsem vyhrát hlavní diváckou cenu (10 000) za to, že nějaký kluk "hrál" na své nadměrně velké uši tím, že do nich pleskal rukama. To samo o sobě vypovídá o kvalitě téhle neskutečné sr*čky. ()

Reklama

Reklama