Reklama

Reklama

Divošky

(pořad)
  • Česko Divácké zprávy
Publicistický
Česko, 2013, 15 min

Obsahy(1)

Zprávy z nejzajímavějších záběrů od vás! Díváte se, sledujete, natáčíte a my vše odvysíláme, abyste se mohli opět dívat. Stačí se jen zapojit a sdílet. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Tento humor je pro dospělé dle mého názoru akorát ztrátou času. A příjde mi že některé ty scény - to není legrace ale pouhé ubližování, když někdo někam spadne a málem si zlomí ruku. A hlas Tomáše Krause je zcela odporný. ()

denbrough odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt bida. Velka bida. Strasne me to vzdycky namichne, sotva se to na obrazovce objevi :-( To to nemuze bezet treba jen jeden den v tydnu, kdyz uz? A treba klidne dve hodiny..?? ale kazdej den tahle nasrav***a - to je peklo.. ()

Havala odpad!

všechny recenze uživatele

Cesta fragmentace zpráv na Primě je špatná, a tato rubrika tomu dává korunu. A ten debil Kraus ať si zajde na ORL. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Proč něco takového dělají? Podobnou sračku bych možná vysílal přes noc, když na tu televizi čumí minimum lidí a v žádném případě bych to nesral do hlavního vysílacího času.. Ke všemu je to součást nějakých "solidních" zpráv a co si má člověk pomyslet když chvíli čumí na vážné věci(před tím jsou krimi zprávy) a minutu potom videa jak nějakej kokot skočí do bazénu a říká že bude na primě. Ke všemu ty moderátorské kecy? VIP zprávy byly moc, ale v porovnání s tímhletím.. 5% ()

sans.sourire odpad!

všechny recenze uživatele

Divošky, hned ze začátku řeknu, že tohle nebude moc pozitivní komentář. Jak se to vůbec může nazývat zprávy? Dle mého názoru je to jen nějaký shluk trapných videí, které by měly každého rozesmát. Určitě se u toho smějete, ale ne těm videům. Spíše tomu, jak tohle vůbec někoho napadlo. Kéž by investoval někdo čas místo téhle blbosti normálním zprávám. V pořadu nevidím žádný smysl, je to podle mě ztráta času. Prostě trapné. ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Chtělo by to upravit informace o pořadu. Není to "publicistický" a netrvá 15 minut. ¤:¤ Co k tomu napsat, co ještě nikdo nenapsal ..... Asi nic. Upoutávky během večera prozradí všechny videa a navíc jsou některé videa z YT už dávno provařená ( i několik let ) Naprosto zbytečný pořad. Navíc Tomáš Kraus je debil. ()

Pajela 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmála, proto tu jednu cípatou dám. Ale proboha ten Kraus! Stačí ho vidět a kudla se mi plaší v kapse. To je prostě debil největšího kalibru... :-( ()

Jsem_Uprimny odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalá snaha udělat z každé věty veleúspěšný vtip v podání imbecilního ichtyla Tomáše Krause. Nic nenaděláš, k debilnímu pořadu musí být přiřazen debilní moderátor. Na tento pořad byl ovšem vybrán obzvláště vypečenej krypl. Nikdy bych nevěřil, že mě dokáže nasrat to, že někdo v televizi mluví. Jeho vyjadřovací schopnosti jsou jako titanovej chleba zapečenej v kundě - prostě to vůbec nedává smysl. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane ponúkajú Divácke správy novú možnosť interakcie medzi televíziou a divákom, čo treba oceniť, vzhľadom na fakt, že ani jedna dalšia televízia nevyvinula také úsilie vyjsť divákom v ústrety. Na druhú stranu treba aj priznať, že jednotlivé reportáže sú jednoducho blbosti. Keby boli tieto akčné správy z ulice súčasťou záveru riadnych večerných správ - alebo obedňajších, to je už fuk - zrejme by sa na to lahšie pozeralo. A proti Tomášovi Krausovi síce nemám nič, ale zasa až tak často ho vidieť nemusím. Nevadilo by mi keby natrvalo zakotvil pri celebritách vo VIP správach. ()

Kajman26 odpad!

všechny recenze uživatele

Každej kurva umí stáhnout videa z YouTube a dát je do rádoby vtipného pořadu. Tohle nepatří do televize. Ještě horší je použití dalších rádoby vtipných momentů z Krejzových... ()

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

Heh, no nic moc pořad, většinou videa s nepochopitelnou pointou a nejčastějším tématem je asi lampa, zídka, sloupek nebo cokoliv jiného umístěného v chodníku. Doporučil bych 100m procházku např. ulicemi Rethymna, Chanie a hned by je přestalo se nad tím divit. Někdy se objeví něco zábavného, ale nejvíc bodů si ode mě vysloužil pořad za zdejší komentáře, protože ty mě fakt pobavily a to jenom díky tomuto pořadu !! Díky ()

Reklama

Reklama