Reklama

Reklama

Divošky

(pořad)
  • Česko Divácké zprávy
Publicistický
Česko, 2013, 15 min

Obsahy(1)

Zprávy z nejzajímavějších záběrů od vás! Díváte se, sledujete, natáčíte a my vše odvysíláme, abyste se mohli opět dívat. Stačí se jen zapojit a sdílet. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Mně přijde základní myšlenka dobrá - po hlavních zprávách, které bývají mnohdy tragické a negativní, je to výborná chvíle pro uvolnění a pobavení. Ovšem mohla by tam fungovat nějaká cenzura nebo dramaturgie, která vyhodí příspěvky typu "moje stará ukázala faldy" - ano, ty zprávy si tvoří diváci sami, ale přece jenom nějaká soudnost a meze... ()

Mrsina odpad!

všechny recenze uživatele

Zpráva dne! Datel sedí na stromě a klove do něj! Naprosto fascinující a inspirativní reportáž. Ale samozřejmě není jediná! Najdou se i větší kraviny, které natočit a poslat do televize. Ale úplně nejlepší je konečný slogan - Budu na primě! ... ()

Michal118 

všechny recenze uživatele

Zajímavé je, že TV Prima opravdu toleruje takovýto bezcenný pořad. Ztráta času, když se chci na takovéto blbiny podívat, zajdu na Youtube. V televizi naprosto zbytečné. 10% ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Na pořad se dívám jen kvůli tomu, že miluji zvířata a tady v tom jejich dovednosti a akce. Je zajímavé, že podobné akce tady prezentované s lidmi mi přijdou většinou trapné.... Jo a u zvířátek vypínám zvuk, protože efekty třeba při jejich skákání jak z PC her jsou infantilní, trapné a protivné k zastřelení toho, kdo je tam dává. Se zvukem bych to nesnesl.... A minimálně jedna hvězda dolů ale za Kavalčíka. Většího trapáka moderátora aby pohledal. Jakmile moderuje on, tak nesleduji. Jsem na něj doslova alergický. To už i Kraus byl pro mne celkem stravitelný. Kavalčík měl zůstat Rudou z Ostravy. To mu sedlo! Jestli tam bude ještě dále, sundám hodnocení o další hvězdu. Nechápu, že ho nevyrazí. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Ty skeče se zvířatama je spíše roztomilé než vtipné, jenom jak tam leží a běhají, atd. Vtipnější v téhle oblasti byl Exploziv od Barrandova. Tady ale zbožňuji ty komické zvuky, co se objevují při scénách padání, lítání, kousnutí. Přesně ty zvuky a v tom podání, kvůli kterým zbožňuji třeba Psa Filipsa, Méďu Béďu, Scooby-Doo či Kocoura Cliffa. ()

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Z počátku to i bývalo vtipné. Ale teď? Někdo natočí ho.no rozšlápnuté na chodníku, zadrmolí budu na Primě a hahaha fakt velká sranda. Jednu hvězdu za původní formát. Jinak je to čistokrevný odpad. ()

Reklama

Reklama