Obsahy(1)
Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)
Recenze (63)
Zpětná vazba je vždycky důležitá, bez toho by spousta věcí vlastně vůbec neměla smysl. A v tomto případě to platí 100%. Když už nějakou tu restauraci přetvoří, navrhne způsob, jak by to mělo vypadat, a udá novej směr, rozhodně je dobrý se tam jít zpětně podívat, jak to celý pokračuje. Některý restaurace frčí, jiný už ani neexistujou - ale to je život a jako dodatek k "základnímu" pořadu je to naprosto v pořádku. Pochopitelně tady už chybí ta atraktivita a zábavnost, je to spíš taková rekapitulace. ()
Bezcenější násravba k bezcenné až kontraproduktivní reality show. Produkce si znovu-zvrací k dřívě navštíveným víceméně odpadním dírám, kde šéf v zaběhlých vypípaných kolejích jede to osvědčené. Uděluje hvězdy za nic, vše se pořád vaří a k tomu ještě neustále solí a zázrakem vlastně je, když se občas objeví alespoň něco bez masa. Český národ jí nadále dle své úrovně myšlení a byla by pro něj tudíž katastrofa, kdyby si nemohl zajíst vařené kozí chcanky, vydávané za polévku, tím údajným extra zdravým chlebem. Odklon od předchozích hodnot se neudál a většina národa si opět může gratulovat, jak úžasnou snůžkou hoven si nechal vměstnat do svého jídelníčku, potažmo životního stylu. Už fakt dost! ()
Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich je hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Zdalo sa mi ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny v ktorých sa Pohlreich objavil ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný chlap sa mi fakt sprotivil. * ()
Hm, tohle sice ne... Zdendovi jsem vděčný, že mě naučil jíst. Už bych nepozřel něco tak odporného, jako je "šunka" z pultu v Albertu, Blille nebo snad dokonce Tescu. Vše vakuované, přečíst složení a pod 85% poctivosti nechodit - ten rozdíl je zatraceně moc znát! A to jsem prosím chudý student. Díky, Zdeno. ()
Populární kuchař s jadrnou mluvou se vrací na místo činu i s jeho frekventovaným "ty vole". Zdeněk Pohlreich dobře si vědom, že jeho posláním je obrážet tuzemská restaurační zařízení nenacházející se zrovna v ideálním stavu, zažívá dejavu a po letech se vrací do restaurací, ve kterých už jednou byl, a kterým dává druhou šanci na udělení hvězdného certifikátu, který na vchodové dveře z nějakých důvodů tehdy nepřilepil. Začínalo se v Brně, a to konkrétně v kdysi proslulé a luxusní restauraci "Bohéma", kterou předchozí majitelé-bubáci dostali na dno. S novou (prsatou) šéfovou má přijít zázrak v podobě renovace zašlé slávy a Zdeněk jako poradce pro vyšší návštěvnost spojenou s kvalitními pokrmy i obsluhou, se ksichtí, kulí oči a novou majitelku by pro její asertivnost nejraději přizabil. Nebyl by to ani on, kdyby neopomenul suše hláškovat, i když zatím o něco méně a nepodělil se o několik cenných rad. Měl jsem pocit, že show se z tohoto pořadu udělá, jen když to chce její hlavní agitátor, kterému asi taky došlo, že pořad už nemá výrazně kam posunout, a v podstatě se opakuje zaběhaný formát ze spřízněného "Ano, šéfe!". Pokud ale potencionálním divákům tohle pokračování pomůže orientovat se v kvalitě restaurací a jejich služeb, tak prosím. I když po restauracích tolik nechodím, tak si nezařvu "Už dost šéfe!" a třeba se i nechám inspirovat. Ale zase až tolik tenhle pořad nežeru. A paní gastronomii, na rozdíl od vyhlášeného kuchaře Pohlreicha, zásadně vykám. Mé hodnocení: 60% ()
Reklama