Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Šestej díl je vyjímkou, která potvrzuje pravdilo a která dokazuje za prvé mně, že reality show nemusí být sračka, za druhé obecně, že prostě tento koncept je vyjímečnej a hlavně, že když se chce, tak je dokonale funkční a smysluplnej. Polhreich už tady hraje místy druhý housličky, ale právě v těch momentech ho nahrazují jiní, vděční, pracovití a úspěšní. Plná nutná! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dárek pro skutečné fanoušky pořadu Ano, šéfe! Jen oni si totiž můžou užít návraty do nejvýraznějších restaurací, které Pohlreich navštívil. Klusák navíc velice přesně dávkuje sentiment, jenž k té dlouhé cestě za úspěchem prostě patří a zvlášť poslední epizoda jasně dokazuje, že Zdéňovo drsné nakopnutí může vést k obrovskému úspěchu v branži. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Jen ve zkratce. Zdeněk Pohlreich působí znuděně a zdá se, že jeho nejslavnější televizní role ho už značně unavuje. Vít Klusák si neuvědomuje, že točí reality show, ale podává to celé jakýmsi očkem dramatického seriálu o kuchařovi, který nostalgicky vzpomíná na své nejslavnější dny. Čímž je to samozřejmě strašně rozpatlané, pomalé a nezajímavé. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě a evidentně ještě neztratil chuť dál kafrat hospodským do života. A právem se stal největším tahákem pořadu. Dál tak mění zaběhnuté pořádky a oblibu ve smaženém sýru i mdlé obloze, je u toho trefný, ultravtipný a zraje jako víno. Tenhle chlapík s neuhlazeným slovníkem (evidentně nejen) mě prostě baví. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich je hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Zdalo sa mi ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny v ktorých sa Pohlreich objavil ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný chlap sa mi fakt sprotivil. * ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Nezbytný doplněk k původnímu pořadu, bez nějž by byl logicky bezcenný - jako partner do tandemu ovšem tvoří důstojného následovníka. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Populární kuchař s jadrnou mluvou se vrací na místo činu i s jeho frekventovaným "ty vole". Zdeněk Pohlreich dobře si vědom, že jeho posláním je obrážet tuzemská restaurační zařízení nenacházející se zrovna v ideálním stavu, zažívá dejavu a po letech se vrací do restaurací, ve kterých už jednou byl, a kterým dává druhou šanci na udělení hvězdného certifikátu, který na vchodové dveře z nějakých důvodů tehdy nepřilepil. Začínalo se v Brně, a to konkrétně v kdysi proslulé a luxusní restauraci "Bohéma", kterou předchozí majitelé-bubáci dostali na dno. S novou (prsatou) šéfovou má přijít zázrak v podobě renovace zašlé slávy a Zdeněk jako poradce pro vyšší návštěvnost spojenou s kvalitními pokrmy i obsluhou, se ksichtí, kulí oči a novou majitelku by pro její asertivnost nejraději přizabil. Nebyl by to ani on, kdyby neopomenul suše hláškovat, i když zatím o něco méně a nepodělil se o několik cenných rad. Měl jsem pocit, že show se z tohoto pořadu udělá, jen když to chce její hlavní agitátor, kterému asi taky došlo, že pořad už nemá výrazně kam posunout, a v podstatě se opakuje zaběhaný formát ze spřízněného "Ano, šéfe!". Pokud ale potencionálním divákům tohle pokračování pomůže orientovat se v kvalitě restaurací a jejich služeb, tak prosím. I když po restauracích tolik nechodím, tak si nezařvu "Už dost šéfe!" a třeba se i nechám inspirovat. Ale zase až tolik tenhle pořad nežeru. A paní gastronomii, na rozdíl od vyhlášeného kuchaře Pohlreicha, zásadně vykám. Mé hodnocení: 60% ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Zeněk Pohlreich je u mě jednička. Na toto netřeba dlouhý komentář. V podstatě je to souhrn pár restaurací, kde Zdenda byl. U mě na výbornou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ono je jen a jen dobře, že se člověk vrací na místa, která se snažila zviditelnit v televizi a po skončení natáčení kvalita nabízených produktů měla opět nevalnou kvalitu – dát jim to pořádně sežrat. Jiní to dokázali udržet a to všechna čest. To je jak ve fabrice – má dojet audit, vedení se může posrat, hraje se divadlo jak je všechno super a jen co odjede, zase se nedodržuje spousta věcí… ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Příjemné ohlédnutí za "reštykami" které Šéf v minulosti navštívil. V řadě z nich se poměry diametrálně změnily, někde k lepšímu, někde k horšímu a někde se nezměnilo nic, aneb završení bludného kruhu, či chcete-li sysifovské práce, aby nás, běžné strávníky a spotřebitele na každém rohu restauratéři zaseknutí někde v minulém režimu, neustále "neojebávali". Čest výjimkám. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nevstúpiš dva krát do tej istej rieky. Zdeněčku, tak ako tvoje povislé prsia sú čoraz bližšie a bližšie polievke čo ochutnávaš, tak s rovnakou úmerou klesá aj zmysluplnosť, zábavnosť tvojich TV krokov. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Všeobecně mám u jakýchkoliv seriálů, reality-show a tv-pořadů rád tzv. reuniony - česky tedy opětovné shledání. Nová odnož Šéfa Polreicha je v podstatě celá o reunionech. Šéf se vrací do dřív navštívených podniků, kde to né vždy vypadalo jako v restauracích. Zajímavý koncept, který by mohl fungovat a to především pro příznivce "Ano, šéfe!" a pro ty, kteří si předešlé díly pamatují a spojí si je s tímto novým pořadem. ()

qualkalim 

všechny recenze uživatele

Dily rezirovane Klusakem vedou, po treti casti (Pohlreichovo ochutnavani v Pintovce zabavne jako v prvni rade, sonda ke Kureti opet navnadila ke gastroturistice) zvedam na pet... ()

stration 

všechny recenze uživatele

Paráda, Zdéňa je zpět v pořadu, který mu sekne asi nejlíp. Nemůžu si pomoct, ale stejně se mi líbí víc když chválí. Pro ty, kteří si o něm myslí, že jenom nadává na efekt, chválit umí fakt dobře. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Prakticky stejně zábavné jako Ano šéfe. Nepřináší nové restaurace, ale za to se dovídáme zda se po odchodu něco změnilo. Zavzpomíná se na kontroverzní hospody. Obzvlášť na tu Bohému a na ty dva rádoby obšoustlé šéfy s BMW a krokodýlkama. ()

Reklama

Reklama