Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnaudu Mustierovi je čtyřiatřicet let a jako právník je chodící reklamou na úspěch. Svým věčným filozofováním bývá svému okolí až protivný. Něco se však zvrtne. Beďary, podivně trapné chování... Jeho dokonalému obrázku zasadí ránu lékařská diagnóza opožděné puberty. Ta se může objevit u mužů, kteří dospívají později než ostatní. Arnaud se ocitá na hormonální horské dráze a konečně si užívá zlaté mládí, které dosud nepoznal... (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem vzpomínal na celou řadu příběhů mladých a nadějných Francouzů, jak nám s radostí sprejují na pražské památky a pak je měšťáci seškrabávají v podrouženém stavu z vozovek uprostřed Václaváku a nebo do nich záměrně strkají, aby spadly ze sochy sv. Václava. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

""Jen mladí lidé znají klenot jménem přítomnost." Já s tím souhlasím a pan doktor Arnaud Mustier o tom taky musí něco vědět, protože po úspěšném souboji s právy a filozofií konečně dospěl do puberty. Mne tedy dětinské nápady člověka, který byl od narození dospělý, nijak zvlášť nerozesmívaly. Patrně to bude tím, že již páté desetiletí marně přemýšlím o tom, co budu dělat, až budu dospělý, ale nemohu ani zavrhnout možnost, že tato komedie není příliš vtipná. ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Ako sa tu uz pisalo, moc vtipne to nie je, ale sem tam to pleskne spravne. Inak cavo sa sprava skor ako pedofil lomeno dement, jasne som cuchal smrad nemeckej komedie vo fr podani. PS. tak, ci onak, neviem presne pre co, ale tri. ()

Gmisiycs 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo tak zlé, jak jsem čekal. Souhlasím se sluníčkem2, že zpracování bylo slabé. Ale zase vzhledem k tomu, že to je státem dotovaný film.... bylo to až podezřele dobré. Párkrát jsem se zasmál, párkrát jsem se ušklíbl nad trapným hereckým, či scénáristickým výkonem atd. Celkově obstojná střední třída. Škoda toho nevyužitého potenciálu, přesto mohu doporučit. Jako hlavní večerní film asi ne, ale přes den, místo TV kriminálek a Dalasů je to více než uspokojivý snímek. ()

Reklama

Reklama