Reklama

Reklama

Pět nejlepších

  • USA Top Five (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie Chrise Rocka PĚT NEJLEPŠÍCH šlape v rytmu jeho stand-up vystoupení a nabízí i něco navíc: mísí jeho hvězdné komické úlety s neodolatelnou romantikou.
Film sleduje život newyorského komika André Allena, ze kterého se postupně stává filmová hvězda, ale nečekané setkání s novinářkou (Rosario Dawson) ho donutí znovu se vydat na dráhu stand-up komedie, kterou už považoval za minulost. Scénář napsal, film režíroval a v hlavní roli vystupuje Chris Rock. Pět nejlepších je průlomová komedie, kterou kritici nazvali „oslnivě a bouřlivě vtipnou". (Magic Box)

(více)

Recenze (38)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $25,317,379Tržby Celosvetovo $25,514,848Tržby za predaj Blu-ray v USA $501,689 //počet predaných kusov 13,908Tržby za predaj DVD v USA $898,063 //počet predaných kusov 33,762║ praštená uletenosť /40%/ ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Premise docela rozumim: komik, co ztratí chuť pod vlivem omamných látek věčně šaškovat a chce začít dělat seriózní umění, neustále naráží na vlastní úspěšnou minulost. Problém tkví v tom, že tohle východisko neni samo o sobě světaborný, a taky že se na něm staví jedině prostřednictvim Rockova více či méně otravnýho (a více či ještě více egocentrickýho) tlachání. Nic potom nezachrání ani Rosario Dawson, která na mě celou dobu působila jako ženská, co byla omylem dosazená do chlapský role. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak komedie jako romantické drama. Chrise Rocka mám docela rád, ve filmu mě bavily střetové rozhovory, kdy někdo někomu něco vysvětloval. V podobných filmech mě černoši a černošky prostě baví, jsou tak zajímaví, zvláštní a jiní. Dávají zajímavé figury a charaktery. Což je dobře. Jo, a abych nezapomněl, má pětka: Cypress Hill, Keny Arkana, Wu-tang Clan, The Roots a House of Pain. A šestí Berreta. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pět nejlepších je docela zvláštní film.Pořád se tam mluví a je to opravdu ukecaný film co má asi afroamerické publikum rádo,ale jinak je to o tom jak se komediální herec snaží uplatnit jako vážný představitel.Podle mě si Chris Rock tak trochu natočil svůj vlastní příběh a přizval k tomu kamarády ,aby se pobavil.Za mě hodně velký průměr a celkově 50 % a tři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to taková sranda, jak jsem si myslel, stejně jako není snímek objevný tak, jak by si asi přál. Chrisovi se nemůže vzít, že ty charaktery měl načrtnuté skvěle, některé situace byly naprosto parádní, ale jako celek je to jen film, který se tváří zajímavě, ale ve skutečnosti je to jen jedno takové nahlédnutí do života jednoho herce, ať už fiktivního, nebo ne. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Pět minut před koncem jsem byla rozhodnutá dát dva body, protože to vypadalo, že to neskončí nijak. A já naprosto nesnáším filmy, které jsou bez konce a většinou je bez milosti odpadkuju. Ale tenhle film nebyl ten případ. Nakonec se ukázalo, že to byl dobrý fillm, hodně ukecaný, ale dobrý. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Asi nemám vzťah k černošskému "humoru" a ich večnému sebaponižovania. Chrisa Rocka ako herca mám celkom rád, ale mal asi fakt radšej zostať výlučne pri herectve a nekaziť si svoju povesť na postoch režiséra a scenáristu. Top Five ma v podstate ničím nenadchlo - chabý scenár s ešte chabejšou humornou zložkou, no jediným plus bola azda Rosario, ktorá to aspoň trochu zachraňovala od totálneho prepadáku. Ale aj tak, 1* a nič viac (a v tomto prípade za to určite nemôže môj odpor k stand-up comedy). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Komedia ako ma byt, pan Chris Kamen /Bad Company/ jede naplno, zasmiat sa da, US styl humoru sa po dlahom case priblizil Europe, coz je len dobre. Vysoke hodnotenie aj za to, ze to na seba fajne zarobilo a vzdy som si mylil dvoch ludi - Chrisa Kamen s Chrisom Tuckerom - Tucker je namysleny a mne dost odporny - aj svojimi vyhlaseniami. Problemy s nim mal uz aj tak dost tolerantny Dzeki Cen - len tak mimochodom . 69 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film, kde Chris Rock hraje Chrise Rocka, režie se ujal Chris Rock a scénář sepsal Chris Rock. O čem, že je to film? No jo vlastně o Chrisu Rockovi. Do toho si obsadíme všechny svoje nejlepší kámoše, aby to nějak vypadalo a co z toho vznikne? Podprůměrný ukecaný film, který nemá absolutně žádnou pointu, nebo něco, čím by mohl diváka překvapit. Dala jsem ale dvě hvězdičky za to, že se mi líbilo, jak hlavní postava emočně rostla postupem filmu. Začínal si uvědomovat věci, které před tím jako egoistická hvězda neviděl a ke konci filmu vidíme najednou úplně jiného člověka. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Chrise Rocka mam proste rad. Stejne jako mam rad hip-hop. Mozna proto si uzivam o neco vic zminovane zebricky, souvislosti nebo i cameo ala DMX. Chris starne, mozna i trochu moudri, mozna proto i to tema abstinence. Postupy ale ve svych filmech pouziva stale stejne. Bud je mate radi anebo ne. Ja patrim mezi ty, co ano. Milou konverzacni komedii s vtipne ukecanym Rockem a krasnou Rosario Dawson jsem si uzil. Cenim i vkusne nevtiravy konec. Tri hvezdy za filmove kvality, jedna navic za osobni sympatie. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Tak když se podívám, co dosud Chris Rock ve filmové branži vyplodil, tak je jeho režisérská prvotina docela povedenou záležitostí. Dramedie, která přibližuje svět moderního zábavního průmyslu, problematiku škatulkizace jeho hvězd a absurdní faleš dnešních televizních show, se však nebojí ani závažnějších témat v podobě démonů a závislostí, jež se za úspěchem táhnou. Vším nás provází odlehčený Rockův scénář trefující se celkem obstojně do mé noty (jen pořád moc nechápu tu americkou slabost pro stand - up výstupy). Nelze nezmínit ani skvěle přihrávající Rosario Dawson, která zde opět prokazuje svůj komediální talent (zdravím Clerks), a jíž to náramně sekne i v tomhle progresivním účesu. Jen jsem asi úplně nepochopil roli v názvu se objevivší topky, jelikož mi přišlo, že ve filmu to byl zcela okrajový a pominutelný faktor. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Nevkládala jsem, a dobře jsem udělala. Ze začátku mě to moc nenadchlo, ale postupem času se to zlepšovalo a na konci filmu musím říct, že to není špatné. Hodně se tady mluví, což je někdy na škodu, ne vždy je to záruka kvality, ale kažodpádně, popelku já můžu. 2,5 * ()

Reklama

Reklama