Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neexistuje horšia skúsenosť pre ženu, ako "prežiť" potupu znásilnenia. Totožným peklom si prejde aj mladá Júlia, na ktorej sa postupne vystrieda niekoľko zvrhlých mužov. Táto udalosť ju natoľko poznačí, že začne navštevovať záhadnú organizáciu, ktorá jej napomáha v zotavení sa z psychických problémov formou zosnovania krvavej pomsty. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Neexistuje horšia skúsenosť pre ženu, ako "prežiť" potupu znásilnenia. Totožným peklom si prejde aj mladá Júlia, na ktorej sa postupne vystrieda niekoľko zvrhlých mužov. Táto udalosť ju natoľko poznačí, že začne navštevovať záhadnú organizáciu, ktorá jej napomáha v zotavení so psychických problémov formou zosnovania pomsty. Klamal by som keby napíšem, že je "Júlia" zlým filmom. Je to dobre natočené, remeslo s kamerou aj vhodným hudobným doprovodom zvládnuté. Je to taký, celkom vydarený, seriózny thriller na hrane medzi 2-3 ☆. Nie som si veru istý svojím hodnotením. Príbeh je slušný, možno aj dostatočne vďaka myšlienke zvrátený, či atmosfére pochmúrny. No keď nemá mimoriadne grády v podobe gore (čo sa tu vyslovene pýtalo), tak čo s ním? - 50%. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Julia je mladá žena, ktorá bola znásilnená. Nikomu o tom nepovedala. Začala navštevovať miestny bar a piť vela alkoholu. Tam spoznala ženy, ktoré rady ubližujú mužom fyzicky aj psychicky. Julia si uvedomí, že je to skvelá cesta k vykonaniu pomsty a tak sa od nich začne učiť. Postupom času sa ale Julia osamostatní a rozhodne sa pre pomstu bez pravidiel. - Je to len piaty Rape & Revenge horor, ktorý som videl. Tento subžáner ma velmi baví a Julia nebola výnimkou. Herečka bola velmi sympatická a podala skvelý výkon. Hudba je v tomto filme tiež skvelá a tmavé interiéry počas pomsty dokážu vytvoriť hustú atmosféru. Zvrátené akty na chlapoch boli pre divákov hororu dostatočne dobré. Záver je trochu natiahnutý a sú tam menšie nedostatky ako napríklad vyhýbanie sa krvavým záberom ale celkovo zanechal film velmi dobrý dojem. + herečka z The Human Centipede ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje možné spoilery, protože mě Julia fakt vytočila: Trapný céčko, který si hraje na kvalitní béčko (nic proti blbým hororům, ale všechno proti špatným blbým hororům). V Julii nefunguje nic: nejste na ty kluky naštvaný, protože Julia je naprosto pitomá. Nejste naštvaný na Julii, protože Julia byla tak trochu v právu. Naprosto nechápu postavu Sadie - zasvěcovačky a hlavně pak to, jak se sprchuje s Julií. Aha, už vím, tenhle thriller natočil chlap, takže když chlapíkům naštvaná Julia řeže penisy, je jasný, že bude potřebovat někde vybouřit svoje romantické já. Ne, v Julii je všechno špatně a ještě to neodsýpá. Konec je naprostý výsměch všem podobným snímkům a navíc - pohraje si s baseballkou a najednou je v pořádku? Ach jo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vizuál to má sice docela pěkný, herečka v hlavní roli také nebyla k zahození, ale to hraní si na umění tomu škodí. Film tak nabízí především spoustu zpomalených a nic neříkajích záběrů, které jsou občas sice hezky nasvícené, ale co z toho? Nějaké to brutální znásilnění a gore, které jsou u rape and revenge charakteristickými prvky, tu prakticky chybí a na příběh podobně laděné filmy spoléhat také nemohou. Jen další zbytečná snaha být originální. 15% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velkoměstské R&Rko s velkoměstským lookem a velkoměstskýma figurama. V rámci rape&revenge se rozhodně nejedná o žádné velké porno&torture, což by asi každý (rád) očekával, no na druhou stranu se zde dostalo více prostoru na peru (neplést s pérem), což má za následek mírné prohloubení charakterů hlavních postav a také nějaký ten zvrat. Na vychvalování Julie není, ale mrknout se na ní zblízka dá. 60% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Na premiére filmu na Screamfeste v USA, jeden z mužov v hľadisku počas scény s vykastrovaním odpadol.
    (Marceloo)

Reklama

Reklama