Reklama

Reklama

Náš vesmír

  • USA Our Universe 3D
všechny plakáty

Obsahy(1)

Hvězdy na obloze fascinovaly člověka od nepaměti. A oprávněně, protože právě tam sahají kořeny lidstva. Tajemství vesmíru pomáhají odhalovat a zkoumat moderní technologie. Kosmické lodi a robotické sondy mapují, snímají a fotografují planety a miliardy vzdálených sluncí. (Bontonfilm)

Recenze (14)

T2 

všechny recenze uživatele

jednoznačne pútavo spracovaný 3D dokument o vesmíre, ktorý ponúkne veľa zaujímavých informácii /80%/ ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Takové seznámení se s vesmírem pro děti. Alespoň jsem si procvičil angličtinu. Efekty nejsou úplně zlé a 3D ujde. Docela mě otravoval hlas pana průvodce. Většina záběrů a informací se točí čistě kolem naši sluneční soustavy a ostatní krásy vesmíru jsou zmíněny a ukázány pouze ve zkratce. Celkově tedy unešen nejsem. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Fascinující dokument o planetách a galaxiích a neskutečné nekonečné rozloze vesmíru, ale na dnešní dobu navíc ve 3D bych čekal lepší zpracování. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Takové pěkné, jasné a polopatické povídání o vesmíru. Nechybí něco víc o našich planetách a podmínkách pro život, galaxiích, mlhovinách, prostě o všem, co by mohlo nezasvěceného zajímat. Sám se o vesmír zajímám a tak hromada věcí v dokumentu pro mě nebylo novinkou. Ale rád jsem si vše poslechl znova a se zajímavými detaily. Jediné, co bych vytkl a hodně, je zpracování. Cíleně dělané pro 3D, kostrbaté, pixelovité, prostě trochu nevzhledné, až amatérské. Závěrem, celkově je spousta lepších dokumentů o vesmíru, ale jako jednohubka tento rozhodně neurazil. 70% ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Blu-ray 3D mi nepřinesl takový zážitek, jaký bych měl asi na velkém plátně v IMAXU. 3D efekt nebyl tentokrát tak propracovaný jako v ostatních titulech. Po obsahové stránce mi tento dokument toho také mnoho nenabídnul, protože většinu informací jsem už znal. Slunce a planetární systém okolo něj jsme se učili již na základní škole. Okrajově jsou zde zmíněny galaxie, černé díry nebo mlhoviny. Pro mladší diváky, kteří toho o našem vesmíru mnoho neví, to ale může být určitě užitečné. ()

Baštipán 

všechny recenze uživatele

Bohužel stvořené pouze v podobě 3d pamlsku pro oči. Na naší sluneční soustavu nejsem moc zvědav. Očekával jsem zrození vesmíru, jeho kolosální velikost, černé, červí díry, galaxie, víc galaxií... Zkrátka mi chyběl obsah, některé tyto fantastické věci byly pouze jakože okrajově zmíněny . Velká škoda, vizuál totiž vypadá skvěle :) ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Poutavé vyprávění se spoustou zajímavých informacích o naší galaxii a jejích planetách. Vizuálně průměr. 7/10. ()

muti 

všechny recenze uživatele

pokial sa vola dokument Nas Vesmir tak predpokladam ze bude o vesmire z nasho pohladu, resp o tom nasom blizkom. ak niekto caka ze bude tento dokument len o najvzdialenejsich kutoch univerza tak sa asi sklame. no musime chodit az tak daleko? ved kolko divov a kras mame v nasej slnecnej sustave! a ak niekto napise ze ho ta nasa nezaujima, tak je riadny ignorant a nezasluzi si vidiet o vesmire uz ani bodku. preco si ludia nevazia co maju a chcu obsiahnut nekonecnost vesmiru v 50. minutach? zobudte sa geniovia. ()

ujo_chmel 

všechny recenze uživatele

V celom dokumente som sa dozvedel iba dve nove veci. Ale spracovane je to velmi pekne a pre uplnych novacikov vo svete astronomie to bude aj urcite bohate na nove informacie. ()

Reklama

Reklama