Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (90)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Ve Válce světů se Stmívá k Zombie apokalypse. Rádoby vtipný béčko, který vtipný není. Rádoby super nápad, kterej je splácanou kravinou s ještě debilnější pointou. Teenage romantika všedního dne. Homoupírská zombie sračka. Jedinou hvězdu, kterou jsem ochotnej tomu vpálit je za nerd zombíka, kterej leze za světýlkem po skříni. Nejde nesrovnat se Skautíky. Kvalitativně úplně jinde. Slaboučkých 20% P.s.: vybuchující upíří ? dafuq ?!? ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Miláčku, mé kotě, ouško ti ožužlám... do tepny hryznu tě, tvůj mozek posnídám. Upírko, zombice, ty moje želvičko, panenství nebo RAF!? Neboj se, holčičko..." Mozky jsou mňamka, sex je náš, dělá dobře mně i tobě (Lucie má pravdu) a láska je cool, zejména mezi různými hororovými druhy. Upíři, zombíci, lidi, proletáři všech zemí a hipísáčtí vlkodlaci, spojte se! Moc pěkné, krvavá žrací pohodička, mezidruhová romantika. Varování pro naivní holky: když vám kluk maže med kolem huby, jak vás šíleně miluje, může to skončit i starým známým "ošustit a opustit". Je-li váš vysněný krásný princ navíc upír, panenství mu nabídnete zbytečně, dočkáte se jen varianty "nakousnout a odkopnout". Zůstanou vám jen oči pro pláč, zlomené srdce a velké špičaté zoubky. Ale nezoufejte, například Petře (Mackenzie Dawis) to s nimi slušelo víc. Šestihvězdičková zábava se spoustou filmových odkazů, fórků i nemrtvých hlodů, která bohužel v závěru poněkud ztrácí dech. Nakonec otravní, dobroserští larví emzáci naskákali do nádrže s jedovatým humusem pro výrobu lahodných žebírek (zdravím všechny velkovýrobce potravin :-)), ale chuť mi to nezkazilo. Výsledný dojem z filmu: MŇAM! ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Rozkošná blbina, v první polovině skvěle funguje humor, ve druhé ustoupí do pozadí a je jenom pár vtípků, což je škoda. Nicméně sympatické obsazení, docela povedená akce, fajn kostýmy a finální ojebávka E.T. - Mimozemšťanä se povedla. Však na můj vkus, až moc morálních přednášek, na téma "máš ve mně přítele" a také "jsem děvka" tyhle další, moudra trochu brzdí film. Ale na jedno zkouknutí a když od toho nic nečekáte, tak je celkem v pohodě. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Prazvláštní film, který mě hned nechytl až tak po 30 minutách, kdy jsem se začal trochu orientovat. Ono spojení světa lidí, zombi, upírů mě nějak nešlo dohromady až ,když do hry vstoupili ufouni a všichni se začnou mlátit navzájem, bylo docela sranda, hlavně ústřední trojice, která se snaží odvrátit apokalypsu. Některé hlášky a scény, jsou super, viz, když sežerou sousedy ve sklepě a nebo , když žerou učitele a on řve "co se mě hrabete ve střevech " to jsem se málem posral smíchy. Určitě bych tam dal víc humoru, ale i tak je to docela sranda. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dost zábavná Hororová komedie, kdy jsem se lámal smíchy snad po celou dobu, fakt výborný humor a nespočet cool hlášek. A největším plusem je velice sympatické (a známé) obsazení, s neskutečně sexy Mackenzie Davis a dokonce se mi tu líbila i Vanessa Hudgens. Zombie, upíři, vlkodlaci, ufouni = Vítejte v Dillfordu. Bavil jsem se a určitě zhlédnu víckrát. JSEM JAKO ZOMBIE BUFET, SNĚZ CO MŮŽEŠ ! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené a vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)
  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)

Reklama

Reklama