Reklama

Reklama

Muzicírování

(pořad)
Hudební / Rodinný
Česko, 2013, 5 min

Obsahy(1)

V novém hudebním pořadu se děti mohou s Jitkou Molavcovou a Honzou Maxiánem seznámit s mnoha zajímavými písničkami. (Česká televize)

Recenze (3)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zajímavý experiment na téma "pojďme našim nejmladším ukázat taky jinou hudbu než lidové písničky, Dádu a Maxim Turbulenc". Tou jinou hudbou jsou hlavně swingové klasiky Ježka/Voskovce/Wericha, předváděné bohužel trochu nesourodě - v dobré víře ve větší přitažlivost pro děti - v rámci třeskutě řachandových anekdot nebo klidného povídání o "důležitějších věcech". Rozhodně nemám nic proti tomu, když snad na všechno hrající Jitka Molavcová (dnes už sympatická "televizní babička") s mladým kolegou Janem Maxiánem citlivě zazpívají mým dětem "Starý klobouk ve křoví" a klavírní interpretace se v závěru rozběhne do přitažlivých jazzových kudrlinek. Ale mám dost pochybnosti o tom, že to ty děti bude bavit. Přesto, za dobrou myšlenku dávám 70% - hlavně proto, že mě nenapadá, jak by to šlo udělat jinak a lépe:) ()

Reklama

HyneX 

všechny recenze uživatele

Ty jo! Viděl jsem teda jenom jeden díl, ale fakt se mi to líbilo. Jasně, pravda, pouštěl jsem to ročnímu synovi, ale i jemu se to hodně líbílo. Molavcová still rules, stejně jako když jsem byl já little kid a ona to rozjížděla se svým Jojem. To byly časy... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama