Reklama

Reklama

Muzicírování

(pořad)
Hudební / Rodinný
Česko, 2013, 5 min

Obsahy(1)

V novém hudebním pořadu se děti mohou s Jitkou Molavcovou a Honzou Maxiánem seznámit s mnoha zajímavými písničkami. (Česká televize)

Recenze (3)

HyneX 

všechny recenze uživatele

Ty jo! Viděl jsem teda jenom jeden díl, ale fakt se mi to líbilo. Jasně, pravda, pouštěl jsem to ročnímu synovi, ale i jemu se to hodně líbílo. Molavcová still rules, stejně jako když jsem byl já little kid a ona to rozjížděla se svým Jojem. To byly časy... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zajímavý experiment na téma "pojďme našim nejmladším ukázat taky jinou hudbu než lidové písničky, Dádu a Maxim Turbulenc". Tou jinou hudbou jsou hlavně swingové klasiky Ježka/Voskovce/Wericha, předváděné bohužel trochu nesourodě - v dobré víře ve větší přitažlivost pro děti - v rámci třeskutě řachandových anekdot nebo klidného povídání o "důležitějších věcech". Rozhodně nemám nic proti tomu, když snad na všechno hrající Jitka Molavcová (dnes už sympatická "televizní babička") s mladým kolegou Janem Maxiánem citlivě zazpívají mým dětem "Starý klobouk ve křoví" a klavírní interpretace se v závěru rozběhne do přitažlivých jazzových kudrlinek. Ale mám dost pochybnosti o tom, že to ty děti bude bavit. Přesto, za dobrou myšlenku dávám 70% - hlavně proto, že mě nenapadá, jak by to šlo udělat jinak a lépe:) ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama