Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stella má osemnásť rokov a žije so svojou mamou Clarissou v Afrike, túži však odcestovať do Európy a zoznámiť sa s matkinou rodinou, ktorú nikdy nevidela a o ktorej sa od nej nikdy nič nedozvedela. Keď  Clarissa zahynie pri autonehode, Stella zistí, že matka pred ňou ukrývala mnohé tajomstvá. Krátko pred nehodou ju kontaktoval Carlo, investigatívny novinár a bývalý priateľ. Práve vtedy si Clarissa zabezpečila letenku do Viedne. Rozrušená týmito objavmi sa Stella rozhodne odcestovať do Rakúska, aby spoznala svoju rodinu - Löwentalovcov, a rozlúštila tajomstvo svojho pôvodu. (STV)

(více)

Recenze (2)

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Klasická německá romantika z prostředí starého štýrského rodu, který zbohatl na diamantových dolech v Jižní Africe a poté, co byly z eticko-sociálních a bezpečnostních důvodů uzavřeny, po čase jeden z jeho členů tajně jeden z dolů otevřel a podnikal načerno... Tragická smrt matky přivádí mladou Stellu do Štýrského Hradce, kde v matčině rodném sídle přichází na tajemství tohoto obchodu a získá i odpověď na základní otázku, kdo je její otec. Po umělecké stránce ovšem odvar, ale člověk si občas rád dá něco takového na odlehčení, navíc ta holčina byla velmi sympatická a - byl tu nastíněn velmi zásadní problém nekalých praktik, které bují v buržoazní společnosti - zneužívání laciných pracovních sil, zde v hygienicky a technicky nevyhovujících dolech Jižní Afriky... Slabší tři hvězdičky. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Zveličím to, ale ak by bola Paula Kalenberg najtalentovanejšou nemeckou herečkou, svet sa to nikdy nedozvie, lebo hrá v druhotriednych TV filmoch! Keby celý film len visela na strome a híkala ako opica, aj tak to dopozerám. Ale už pričasto som sa pristihol pri myšlienke, že by som mal nemecké TV filmy vážne prestať pozerať. ()

Reklama

Galerie (22)

Reklama

Reklama