Reklama

Reklama

Pohlceni zlem

(festivalový název)
  • Indie Soodhu Kavvum (více)
Trailer

Obsahy(1)

Únosce z povolání, jeho imaginární přítelkyně a trojice kamarádů, která právě skončila na dlažbě, dostanou zakázku na únos syna významného politika. Zdánlivě jednoduchý úkol ovšem zkomplikuje vychytralost plánované oběti i neortodoxní vyšetřovací metody nelítostného policisty Brammy. To vše v satirické kriminální komedii, která se i bez účasti hereckých hvězd stala velkým diváckým hitem. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Recenze (2)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Soodhu Kavvum není příliš dobrý film, ale je to dobrý materiál pro remake. Má zajímavý námět a několik výborných momentů, ovšem výsledný celek je filmařsky dost neotesaný na to, aby si jej člověk mohl doopravdy užít. Nejvíc mne pobavily parodické odkazy na různá kollywoodská klišé - zejména zařazení imaginární přítelkyně Shalu byl geniální nápad (a její představitelka Sanchita Shetty je docela kus). ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Parta kluků se rozhodne vydělávat si na živobytí drobnými únosy. Řídí se pravidly o pěti bodech, takže jim jde práce od ruky. Ale jednoho dne poruší pravidlo číslo jedna, a začne se to zvrhávat v chaos. Než o komedii se jedná spíš o satiru. Film je docela nemilosrdný. Bůhví, že Brammovi bych se do rukou dostat nechtěl. 70 % ()

Reklama

Reklama