Reklama

Reklama

Madonna: Who's That Girl

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1987, 4 min

Recenze (7)

kingik 

všechny recenze uživatele

Ještě než Madonna definitivně sklouzla ke komplikovaným a často až kontroverzním songům z počátku let devadesátých s výraznou image, tak si zahrála i v několika filmech a výsledkem je i tahle filmová písnička, která sází na originální melodii. Interpretka ve své starší tvorbě sršela hudební invencí, jejíž výsledkem byla řada nesmrtelných skladeb, k nimiž se "Who´s That Girl" řadí. Madonnina tvorba let osmdesátých byla o poznání jednodušší a příjemnější na poslech, než ta z následující dekády. Klip dobře vystihuje náladu písně a prolínají se v něm ukázky z filmu, a to i přestože Madonna nemá nijak velký herecký talent. V tomhle období legendární zpěvačka opět bodovala. V devadesátých letech se však od podobně laděné tvorby zcela distancovala. 100% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dajte šancu Madonne byť sexy a ona sexy bude. Tento klip patrí medzi tie videoklipy, kde sa táto velehlasná interpretka dostane na level žiadostivosti. ()

healingstone 

všechny recenze uživatele

Ve videoklipu Madonna je oblečená ve španělském stylu jako mladá dáma a hledá poklad. Videoklip zahrnuje scény z filmu ''Who's That Girl''. ()

Reklama

Reklama