Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Po rozvodu a katastrofálním kariérním rozhodnutí vede britský divadelní herec s klasickou průpravou staromládenecký život s divným spolubydlícím a bere příšerné zakázky. (Netflix)

Recenze (12)

zipacna 

všechny recenze uživatele

První díl byl opravdu v některých ohledech strašně absurdní, ale ta kost co jí Toast potkal mě donutila to vyčkat až do konce. Po druhém shlédnutí se můj pohled na seriál ale změnil a druhá epizoda byla velice příjemná. Čekal jsem, že Matt Berry tady bude hrát nějakého giga idiota, ale naopak, on je tady možná jako jediný normální. ()

IQ Tiqe

všechny recenze uživatele

První díl byl rozporuplný – někdy vtipný, ale někdy vůrci tu absurditu až přeháněli. Druhý jsem vypnul po pár minutách. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Mně se tohle tedy líbí hodně. Steven Toast jako béčkový herec, kterého za mizernou roli v mizerné divadelní hře chce taxikář zapálit... kdo by odolal? A k tomu running gag s dabingem, kde Stevena pravidelně prudí pomocný režisér Clam Fandango. Nejlepší je, když Toast namlouvá hlášení pro ponorky. "To "Odpalte jaderné zbraně!", nemohl byste to říkat trochu míň vesele?" Celkově je to dotažené do větších absurdit než třeba IT Crowd (ve kterém Matt Barry taky hraje). Hodně se mi líbil díl s psycho režisérem, který už zabil dva herce a teď asi zabije Toasta. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch britcomů, který asi nikdy nedosáhne stejné popularity jako Červený trpaslík nebo Haló, Haló, a to z jednoho prostého důvodu. Toast of London je postaven na humoru, který prostě nemůže sednout všem. První díly na mě působily dost rozpačitě, ale s každým dalším příběhem se mi ty absurdní situace, teatrální chování či naprosto šílené opakující se vtipy, dostávaly pod kůži. S vědomím co čekat jsem si pak druhou a třetí sérii neskutečně užíval. Matt Berry je v roli Toasta perfektní. Stejně tak byly fajn i camea béčkových britských herců, jenž největší slávu zažili ještě v 70. a 80. letech. Seriál má samozřejmě i plno slabých míst, ale pokud jeho humoru zcela propadnete, dokážete přivřít nejedno oko. A hlavně občas nevíte, jestli jste úmysly autorů jen nepochopili, díky neznalosti reálií. Oblíbené díly: 1x06 - Bonus Ball, 2x03 - The Moosetrap, 3x02 - Beauty Calls ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Když nějaké dílo označíte za surrealistické a velmi ujeté, většinou je to urážka, ale v případě Toast of London se jedná o ohromnou pochvalu. Matt Berry je kreativní sílou za kamerou i před ní, což je znát, neboť vytvořil scénář, který hraje přesně do karet jeho herecké poloze. Chvíli vám zřejmě zabere, než se na zdejší humornou vlnu naladíte, ale jakmile si zvyknete, budete v sedmém nebi. Dostane se vám spousty originálních humorných situací, spousty running gagů, zkrátka tady se všechno dobré rozdává ve velkém. Bravo! ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Po prvej sérii musím konštatovať, že čím viac epizód vidíte, tým je to vtipnejšie. Niektoré momenty sú priam dokonalé. Škoda, že na niektoré vtípky sa vôbec nechytám. Berry skvelý. Yes, I can hear you, Clam Fandango!. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 30 Dokoukáno: 4+1 Zahozeno: 17 _ Nebylo to špatné, ale čekal jsem trochu víc. Nejvíc se mi líbila epizoda s trhlýma ženskýma a pak s Bondem. 65% ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Extrémně absurdní s totálně přetaženými a vykonstruovanými zápletkami a dějovými zákrutami. Obecně věc, co je na škodu, ale seriál si je zde toho zcela vědom a staví právě na té absurdnosti a vykonstruovanosti, kterou se nijak netají, spíš se v ní vyžívá. Většinu času je to hodně zábavné, čas od času se to netrefí a je to relativně trapné, ale z větší části je to rozhodně úspěch, i když je třeba k tomu přistupovat jinak, než k většině jiných sitcomů. Je to přehnanější, kašle to na kontinuitu a každý je tam totální pitomec, jen každý jiným způsobem a dokonce obsahuje i meta prvky, kdy Toast klidně odejde ze scény a přejde do nové přímo ve studiu mezi kamerami a kulisami. V mnoha britských sitcomech jsou hlavní postavy výstřední pitomci v relativně normálním světě, ale zde je Toast sice magor, ale všichni ostatní jsou ve většině případů ještě pošahanější a Toast občas působí jako ten nejnormálnější, přestože je pošuk taky a to vážně velký. Toastův výraz při sexu mě bude navždy strašit ve snech. 75 %. ()

Veronique.Ti 

všechny recenze uživatele

Jako příznivec britského humoru jsem si nemohla nechat tento seriál ujít. Děj je mnohdy velice absurdní. Někdy tak moc, že si říkám, jak tohle mohlo Berryho vůbec napadnout. Ve srovnání s IT Crowd, Vicious, How not to live your life nebo Mighty Boosh je to opravdu slabý čajíček, nicméně párkrát jsem se od srdce opravdu zasmála. ()

Reklama

Reklama