Reklama

Reklama

Avril Lavigne - Let Me Go

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 5 min

Recenze (10)

kingik 

všechny recenze uživatele

Avril Lavigne dozrála do věku třicátnice, která si může dovolit zazpívat duet se svým manželem Chadem Kroegerem (Nickelback) a tvářit se u toho jako lady. Na první poslech to neoslní, ale oproti tomu klip zaútočí pěkným barevným provedením, které v podstatě nijaký nápad spolehlivě přebíjí. Problém je v tom slově "spolehlivě", protože do levelu hudebních klipů, ke kterým bych se s oblibou vracel, se to u mě nedostalo. Oběma to však zpívá velmi dobře. Avril poněkud poodstoupila od image neposedné princezny a nasadila seriozní image, která ji staví do trochu neurčitého věku. Dlouhé blond vlasy ok, ale šaty jí přidávají na neurčitém věku, ani mladá ani stará, ale jinak je to fešanda. Chad Kroeger změnil image zcelá zásadně a sice na absolutně jalovou, ničím zajímavou. Zestárl a zešeredněl. V krátkých vlasech vypadal jak kunda, nemluvě o té nemožné bradce, kvůli níž si vys(ou)lo(u)žil u Avril přezdívku "permoník". No být Avril, ani kolo si o něj neopřu. Klip výrazný nápad nemá, ale šlo o to, jestli to těm dvěma v jejich první a asi i poslední společné písni ladilo. Chemie veškerá žádná. Avril je totiž na svého manžílka až moc dominantní, a on jako usedlý stařík-výpitka, tam vlastně byl skoro navíc. Jak už jsem psal na začátku, tenhle song na první poslech nezní, textově nic nového pod lyrickým sluncem a i hudebně to nepřichází s ničím, co by tady nebylo už k vidu a slechu. V hitparádách to bude mít těžké, protože se jedná o skladbu, která má dar splývat a nevyčnívat. Avril Lavigne to vytáhne (přes svoje fanoušky) až někam výš a rovněž propracovaná vizuální stránka příjemně útočí na divácké smysly. Skladba, pro kterou je název "Let Me Go", až nebezpečně výstižný. Mé hodnocení: 60% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Avril Lavigne tu je krásna, krásne aj spieva, text je silný, klip umelecký, no príde mi dosť podobný iným dielam. Emóciu to vo mne vyvolalo, no silný zážitok to u mňa nie je. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nudný videoklip ( k nudnému songu ), ktorý mal v rukáve jedno eso. Ten ´´barák´´ sa dal nasnímať s lepšou režijnou invenciou ). ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Momentálne manželská dvojica Avril Lavigne & Chad Kroeger v spoločnom duete Let Me Go. Pieseň sama o sebe je vynikajúca, videoklip je minimálne zaujímavý. Rád si ju púšťam... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Z Avril jsem nikdy nebyla nijak zvlášť odvázaná, ale tahle píseň (videoklip) se opravdu povedla. Chadův hlas Avril pěkně doplňuje. ()

Agent006 

všechny recenze uživatele

Avril a její všudepřítomnej product placement... je děsivý, jak se holka zaprodala. Každopádně se touhle příjemnou depkou přiblížila barvám Under My Skin a píseň se povedla... video k ní je pak klasickej broken-hearted průměr. ()

Reklama

Reklama