Reklama

Reklama

Bayonetta: Bloody Fate

  • Japonsko ベヨネッタ ブラッディフェイト (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

JackStrange 

všechny recenze uživatele

Ačkoli jsem hráč, trend točení filmů podle her jsem tak nějak nepochopil. Ani opravdu pěkná animace zde totiž nedokáže zakrýt, že osobnost protagonistky je stejně dvourozměrná jako list papíru. Všechny ženské postavy (dvě) musejí při každém souboji zaujmout pózu za kterou by leckterá pornoherečka musela stydět. Mužských postav je víc než ženských (celkově tři), z toho lze usoudit že dialogy asi za moc stát nebudou a taky nestojí. Akce je přehršle, přesto jsem se nudil, zejména proto že je repetitivní a žádný nepřítel se ani na moment neprojevil jako výzva. Jestli se chcete dívat na něco podle japonské hry pusťte si radši Devil May Cry. ()

Xenthia 

všechny recenze uživatele

Bayonettu miluju a stravila jsem u ni stovky hodin, ale jako fanouska tehle serie me filmova adaptace zklamala. Je sice super, ze se jim povedlo sehnat Hellenu Taylor, ktera hraje Bayonettu ve hre, a Grey DeLisle, ktera hrala Jeanne, ale jinak je to nuda. Radsi pujdu ze skrine vyhrabat PS3 a znovu si zahraju prvni dil serie. Ti, co hru nikdy nehrali, a vubec netusi, kdo je Bayonetta, se ani nemusi namahat. Tenhle film stejne nepochopi a akorat budou fnukat, ze dej nedava smysl. Fanouskum ho muzu doporucit, jen pokud jsou hodne zvedavi a stejne jako ja se uz tresou nedockavosti na Bayonettu 3. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Sprznili Heavenly Sword, sprznili Bayonettu! Ako hráč síce rád vidím pokiaľ to videohra dotiahne do filmovej podoby, ale zmysel točenia týchto animákov podľa menej slávnych videohier mi uniká. U Resident Evil alebo Final Fantasy to bolo nevyhnutnosťou, nakoľko to sú tie najslávnejšie značky. Avšak tie menej známe kúsky ako napríklad aj Bayonetta alebo spomínaný Heavenly Sword si svoje miesto na trhu neobhája, tobôž nie v takejto podradnej kvalite. Bayonetta nie je žiadnou výnimkou. V podstate je na tom totožne ako Heavenly Sword. Bayonetta síce nie je „počítačovo animovaná“, ale „kreslená“, no trpí presne rovnakými neduhmi. Je to lacný animák snažiaci sa zviesť na úspechu ako tak známej značky, no chýba mu všetko to čo hru robilo hrou. Z Bayonetty robí neskutočne otravnú kravu, ktorá je navyše nadabovaná úplne sucho, bez života, takže tým pádom nefunguje ani jedna jej hláška. Príbeh je úplne nezmyselný a pri tom prívale neutíchajúcej akcii sa ani nedá usledovať. Neustála akcia síce už bola podstatou hry, lenže v animovanom podaní je neskutočne chaotická, po prvých pár minútach sa opakuje bez jediného zaujímavejšieho momentu a tak po väčšinu stopáže animovaná Bayonetta akurát tak nudí a nepomôže tomu ani ten sexistický podtón. Komu sú podobné animované kúsky určené netuším. Hráči tu nenájdu nič čo by stálo za pozornosť, príbeh sa nijako zvlášť nerozvíja a oveľa viac sa zabavia pri opätovnom mlátení protivníkov s joystickom. Pre tých ostatných tu zase nie je absolútne nič kvôli čomu by sa o niečo podobné mali zaujímať. Level zbytočnosti: 90%, Level kvality: 10% ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Hru neznám ale na filmu je vidět, že je to podle hry - takže limity v příběhu, gradace "bossů" a tak. Nicméně jako animák je to skvělý, byť trochu "dámská záležitost" - kladnej hrdina tam jen přicmrndává, celý je to o souboji sexy panenek ze zápornym "taťkou". Plno japonskejch specialit jako třeba Bayonettiny "účovský" brejle, který nesundá ani v akci. Překvapila erotická scéna, kterou jsem v tomhle typu anime opravdu nečekal. Celkově hodně dobrá podívaná. ()

SonGokussj odpad!

všechny recenze uživatele

Po 3 dnech konečně dokoukáno... Děj necelistvý, naprosto bezdůvodný, logické, faktické, existeální chyby... Totálně chaotické a bez hlubší myšlenky. Stále se usmívající lítající káča s dírou na každé končetině. Fail. TAKOVÝ FAIL tenhle "film"... Tam není -nic-, co by stálo za pozitivn ohodnocení. Ani ta prsa se tam neukázala... 10% ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Snímek vznikl na základě úspěchu eponymní konzolové akční videohry videoherních výrobních studií Platinum Games a Nex Entertainment. Snímek byl na území Japonska promítán jen v deseti kinosálech a to od 23. listopadu 2013 po dobu čtrnácti dnů. (Conspi)

Reklama

Reklama