Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ičigo se před dvěma roky stal obyčejným pochůzkovým strážníkem, dříve však byl boxerem. Jednoho dne, kdy násilná skupinka obsadila kancelář a střílela z okna, se předvedl a díky tomu ho mezi sebe přijala nově založená organizace Národní bezpečnosti, která se stará o bezpečí všech civilistů. Iori je prvotřídní odstřelovač, který na organizaci, ve které je Ičigo, kouká svrchu, protože se snaží, aby i zločinci přežili... (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nejprve se to tváří, že to samo sebe nebere vážně, ale pak to najednou zvážní a tváří se to jako solidní příběh, ačkoliv tomu zůstávají absurdní prvky. A to se mi opravdu nelíbilo. Záporák si hraje na tvrďáka, přitom nakonec si místo akce pokecá… Má to sice Mukaie, má to sice šviháckého Ajana, ale i tak mě to moc nezaujalo. Všechny ty kecy, že zabíjení kohokoliv je fuj, už tu byly a upřímně v tom blbým Narutovi se mi poslouchají líp. Bohužel Mukai schytal postavu, která mi není moc sympatická a je mi upřímně úplně jedno, co s ní bude, takže pokud zemře rozstřílený na padrť, pokrčím rameny a dám si něco k jídlu. Na druhou stranu vedlejší postavy jsou o dost zajímavější než on, takže se to dá vydržet a zkouknout až do konce, který je otevřený, přece jen nás čeká ještě celovečerák. Spíš slabší 2*. Na to, co to hlásá, že to má být, se z toho vyklubalo něco úplně jiného, nudného, s odstřelovačem, kterému to sluší v kvádru nebo kabátu. Vhodné pro fanoušky Mukaie, Góa a předlohy, aby si to mohli srovnat. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Kamikura Ichigo je přesně to, co se dá nazvat noční můrou všech velitelů speciálních jednotek. Už jenom ten nápad, nezabíjet zvlášť nebezpečný zločince, ale chránit je.. mám pocit, že scénárista asi moc hulil. Ale jinak to zase nebylo tak špatný, už jsem viděla mnohem horší policejní seriály. Je to na dvě hvězdičky, ta třetí je za snipera Sogu. Hraje (a střílí) dost uvěřitelně, i když psychiatra by potřeboval jako koza drbání. Abych nezapomněla, dost mě zaujaly speciální efekty - především výbuchy v centru Tokia vypadaly až nechutně opravdově. ()

Reklama

Reklama