Reklama

Reklama

Barbora Poláková: Kráva

(hudební videoklip)
všechny plakáty

Recenze (27)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Co si budeme vykládat, tenhle song je okopčená realita, mnohých z nás (ne, pánové…VY mezi NÁS nepatříte). Protože si 100x zopakujeme, že budeme kůůl a nad věcí, prostě totálně v pohodě…jenže nějak se stane, že skoro vždycky vyhraje ta KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVA. Takže aspoň víme, jak u toho vypadáme. Báro, díky! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bože, já jsem kráááva." Hezké. Já sice nikdy nezapomenu na kytku na Valentýna, svátek, narozeniny a ani na Svátek práce, ale přesto patřím k tomu serioznímu pohlaví, kvůli kterému se dámy občas cítí jako krávy. Cítím se za to být tak trochu spoluzodpovědný a tak bych asi měl s hodnocením přitlačit, ale nedokážu to. Tento typ hudby mne totiž zase až tak moc nebere a snahy pochopit ženské myšlení jsem se vzdal již v minulém tisíciletí. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

♪♫ "...nedals mi kytku na Valentíína, sedím tu s tvou ségrou a s litrem vína, každý lok prokládám mléčnou Milkou, hermelín došel před malou chvilkou. Nedals mi kytku na Valentíína, sýru mám pokrk, už je mi malá mikííína" :-)) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně vtipný song. Ženský "rap" s kombinaci se slovenštinou je něco úžasného. "Krááá-va!" :D ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Divím se, že je zde hodnocení pro tenhle klip. Po delší době, a patrně jen na čas se objevila zajímavá herečka, a to B.Poláková. Prvně jsem ji zavnímal v klipu o protestsongu, a pak v divadélku o satiře na jednu političku. Kráva je písnička nikterak nevybočujíc z běžné lepší české produkce. Je na pár poslechů, tedy pro mě, a stačí. Zajímavá je kombinace češtiny a slovenštiny. Jsem zvědavý, zda jde už o vrchol B.Polákové, či zda se stane tolik publikem žádanou ženou herecky i pěvecky, a hlavně tvůrčím nadáním obdařenou. Anebo jde jen o krátkodobou záležitost. To ukáže čas. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

"Nedals mi kytku na Valentýna, čekám, že mě pozveš aspoň do kína. Ty se někde couráš, ani jedna zpráva, úplně mě bouráš, Bože, já jsem krááá va va va..." Bára je fakt skvělá zpěvačka, co se očividně nebere vážně. Super, text, klip, ale hlavně pésnička samotná (asi jsem znásilnil repeat button na YT :-p). ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se, že ze zásady nebudu hodnotit na filmové databázi videoklipy, ale u Krávy udělám výjimku, protože ta za to stojí. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nápadité, ale poriadne bláznivé, až tak že sa niečo takéto len tak nevidí a nepočuje a musím sa priznať, že sa mi to ani nepáčilo, bolo to škriekanie. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Barbora Poláková mi sadla. Tento videoklip je vtipný, trápny zároveň a hlavne okúzľujúci. Prečo vlastne tej ´´krave´´ nikto nedal kytku na Valentína? Dobytok. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jo tak sice jsem podobnou situaci nezažila, ale líbí se mi to, že v tomto klipu jde krásně vidět naše ženské myšlení. Není podáno vulgárně a určitě není účelem ani zesměšňovat. Hlavně je ta písnička hrozně chytlavá :-). ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tohle je nadhodnocené. Dát tomu 5*, jenom proto, že to má skvělý text, je podle mě blbost. Hudba mi vadila, Barbora Poláková je zpěvačka na hovno. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Naprosto, naprosto dokonalý videoklip i hudba. Jen díky tomuto znám B. Polákovou. Kdyby byly všechny videoklipy takhle zábavné.. ()

Reklama

Reklama