Reklama

Reklama

Madonna: Jump

(hudební videoklip)
Komedie / Hudební
USA, 2006, 4 min

Recenze (7)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vo svojej dobe populárny parkour využila aj najslávnejšia speváčka v histórii vo svojom videoklipe. A skvelo to vystihlo samotnú pieseň. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Neberte si příklad z Madonny. Do tokijských ulic vytáhla se "skokany" a to je celé. Song tak vytrvale doprovází skoky z teras, schodů atd., mezitím co Madonna v prostřizích tančí a zpívá.Takovýhle podprůměrný a nenápaditý námět nemusel zrovna režírovat kontroverzní Jonas Akerlund. Ani song se tentokrát nevytáhl na poměry zpěvačky s ničím, co by nutilo si ho poslechnout opakovaně. Obdivovatelé japonské kultury se snad zaradují, ale ten, kdo nemá interpretku v oblibě, bude mít potíže si její písničku poslechnout celou. Klip se nakonec ani nikam moc nepropracoval a písnička v hitparádách skoro nebodovala. Slabší období slavné zpěvačky. 40% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Nezajímavé od začátku do konce... Že Madonna není nějak úžasná zpěvačka bych ještě překousl, ale že je minimálně každý třetí song takto nijaký a bez jakékoli invence, to už mi vadí dost. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Propagácia le parkour, akurát pieseň je otrasná, najmä prvých 50 sekúnd z jej strany zbytočných, ptoom chvíľu niečo spievala zas nuda a takto párkrát dokonca. Tie skoky nezachránia nevkusný a nudný klip. ()

Reklama

Reklama