Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedna z dívek poskytujících "sex po telefonu" je brutálně zavražděna klaunem jménem Bobo. Objevuje se několik podezřelých: fotograf Kevin (Cameron Dye), zaměstnanec "telefonního nevěstince" Stringer (Bud Cort) a starší fotograf Dennis (Geoffrey Lewis). Mnoho času nezbývá - vraždící klaun si vybírá další oběti. Kdo se skrývá za jeho maskou? (Guild Home Video)

(více)

Recenze (5)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ne úplně špatný slasher, který měl smůlu v tom, že nepřišel tak o pět let dřív. Takhle je okleštěn o peprnější mordování (jedna rána basebalkou a nebo uškrcení kabelem moc svinčíku nenadělají) a zůstala jen ta nahota. Ale krásná nahota, nutno podotknout. Zabiják s maskou klauna občas pobaví a jeho pravá identita může lehce překvapit, ale film celkově nezapře fakt, že slasherům v té době už zvonil umíráček. Jinak tohle je poslední snímek, v němž si zahrál slavný transvestita Divine, a to těsně před tím, než zemřel na infarkt. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Lahôdka z 80.rokov. Slasher o chlapíkovy ktorý v maske klauna zabíja dievčatá sprostredkúvajúce sex po telefóne.Pekné baby, kozy, nelogické chovanie postáv... proste film pre mňa. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

80 roky slasherom žičili a tak, sa aj tento chcel zviesť, na tej vlne obľúbenosti, ale v tomto prípade to nevyšlo. Príbeh je jedno veľké klišé, herecké prejavy sú mizerné, vraždy dve potešili, ale ostatné boli mimo zaber a boli nezaujímavé. Komédia to nieje ani omylom, vobec tento film nieje zábavný. Postavy sa chovali ako čisté nefalšované hovädá. Žiadna logika, ani zábavnosť, jedine čo sa podarilo bola maska Klauna a ešte napätie tu niekedy prebrnklo, len tieto dve veci zachránili tento film pred odpadom. A koncové predvídateľné finále, to už úplne posralo. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Jedna z dívek poskytujících "sex po telefonu" je brutálně zavražděna klaunem jménem Bobo. Mnoho času nezbývá - vraždící klaun si vybírá další oběti. Kdo se skrývá za jeho maskou? Klasická béčkovina 80 tých let. ()

Reklama

Reklama