Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cameron Colley je reportérem skotského listu Caledonian a je znám svými levicovými a radikálními názory. Pravda, již dávno není tak nesmiřitelný jako v dobách svého bouřlivého mládí, léta přece jen vykonala své, nicméně konformní pragmatik se z něho ještě nestal. Snad právě proto si jej vybral ten tajemný neznámý, kontaktující jej občas po telefonu s kusými, zpočátku nepříliš jasnými informacemi. Společné mají jen jedno: smrt, ošklivou smrt. Ale kdo jsou oběti? Proč museli zemřít? A co je spojuje? Čím dál víc je Cameron vtahován do sítě zločinu a trestu, vražedné sítě, z níž možná není úniku... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Obsah to mělo zajímavej a tak jsem se na to mrknul. Líbil se mi Jonny Lee Miller. Hrál perfektně, stejně jako ostatní. Vdycky se mi líbili ty telefonáty. Gavin se nás snažil překvapovat jak nejvíc to šlo, ale vyšlo mu to jen občas. Vše nám dojde těsně předtím než to odhalí sám Jonny. Jonny asi v naší paměti utkví jako feťák. Toho už se nezbaví, ale nemusí toho litovat stejně jako toho nelitujem my. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vzdy som si myslel, ze z Trainspottingu to najdalej dotiahne mlady talentovany JuvnMcGregor, a mal som pravdu. Carlyle nie je spatny herec, dost sa ale trapil v kadejakych vedlajsich podozrivych projektoch, no a dopadol Jonny Lee Miller. Od jednej planoby k druhej , od jedneho prepadaku k druhemu. Napinave to nie je, tempo to nema .. a vladnu az prilis caste vatovo plane plky : 25 % ()

Ceja 

všechny recenze uživatele

Jde o další výborný herecký výkon Jonnyho Lee Millera známého především s Trainspottingu. Navíc děj je zasazen do výborného prostředí severního Skotska. Dojal mě i netradiční happyend... ()

ric 

všechny recenze uživatele

Škoda toho příliš britsko-francouzského způsobu podání psycho thrilleru, protože to nebylo ani moc napínavé a psychologiké ještě míň. Nicméně za shlédnutí to rozhodně stojí a po všech těch amerických psycho-thriller masážích, kterých je podstatně větší množství plev než zrn, je to příjemná změna. ()

Reklama

Reklama