Reklama

Reklama

Kesäkaverit

Trailer 2

Obsahy(1)

Měly to být ty nejbáječnější pracovní prázdniny. Světoběžnice Iiris, její nejlepší kamarádka Karoliina, prázdninový rezort v Hanko se všemi plážemi a nočními kluby a kluky, od nichž si tyhle dvě zkušené „rajdy" rozhodně nenechají nic nabulíkovat. První stopku na cestě ke splnění snu vystavilo bydlení – tenhle polorozpadlý panelák přeci na prospektu nebyl! Druhý zádrhel představuje jejich kolegyně v kavárně - Eeva je poněkud pomalá a dost nedovtipná. No a za třetí, zlaté pravidlo „hlavně se nezamilovat" se někdy těžko dodržuje... (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Taková letní bublavá záležitost, poněkud retro ražení, s docela příjemnými hlavními představitelkami. Osobně bych sem nacpal trochu erotiky, ale je možné, že ve Finsku je tohle považováno za rodinný výchovný film (PG13), kterak začít s pohlavním životem bezpečně a hlavně bez dětí! I ve Finsku se dá koupat v moři a chytat bronz na pláži... asi tak týden v roce :-) ()

dragoliz 

všechny recenze uživatele

Na to aká je to scenáristicky totálna blbosť, je Kesäkaverit vcelku pozerateľný kúsok. Ničím však neohúri a v každom ohľade je cítiť nízky rozpočet. Čo mi trochu kazilo dojem, bola nevyužitosť prostredia, keď bola väčšina filmu natočená na troch miestach. A celkovo tá prehnaná zameranosť na vzťahy (ktoré sú inak celkom o kokote) mi pripomínala jeden diel ktoréhokoľvek slovenského "denného seriálu". Ale ako píšem, pozeralo sa to celkom v pohode, takže na zabitie nudy OK... + Nerozumiem žánrovému zaradeniu do "Komédie" ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama