Reklama

Reklama

Mega Shark vs. Mecha Shark

  • USA Mega Shark vs. Mecha Shark
Trailer

Remorkér táhnoucí za sebou obrovskou ledovou kru vplul do přístavu v egyptské Alexandrii, ale kra se náhle rozlomí a ze spánku probudí děsivou kreaturu. Megažralok se okamžitě pustí do práce a začne tyranizovat plavidla v širokém okolí. Některé země kvůli němu uzavřou své přístavy a zakáží rybolov, což negativně ovlivní světovou ekonomiku. Spojené národy jednají o vyvinutí zbraně, schopné žraloka zničit. Je zkonstruován prototyp obrovské ponorky ve tvaru žraloka, kterou spustí na vodu v Pearl Harbor. Megažralok je lokalizován a po neúspěšných soubojích dojde až na pobřeží Sydney k poslední bitvě, která rozhodne nejen o osudu města, ale i celého lidstva, protože žraločí ponorky jsou posledními prostředky, které mohou  Megažraloka zastavit. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (48)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dal předchozímu dílu rating STUNZ2, tak tohle musí mít minimálně STUNZ100 ! Tohle už fakt není možný! Na začátku Mega shark svým ocasem vyrazí jednu loď z vody, která se změní v letadlo na letecké lince Port of Alexandria - Rachefova pyramida, wtfffffff??? Děj nekomentuji, jinak bych dnes nepřetržitě zvracel, mechanický žralok na robotických pásech - větší vymaštěnost jsem snad neviděl, néé, pozor, néé, jdou na mě zvratky, bože už to začíná, uuuuubléééé... ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Svet začne ohrozovať obrovský žralok, ktorý je nezastavitelný a spôsobuje obrovské množstvo úmrtí. Armáda USA sa rozhodne pre boj oproti nemu, a tak postavia obrovského ocelového žraloka. Ten ale nepracuje tak ako by chceli a tak ho musia prerobiť. Ozajstný žralok medzi tým zabíja ďalšie nevinné obete. Keď sa ocelový žralok opäť vráti, systém, ktorý ho ovláda sa vymkne spod kontroly a ocelový žralok sa rozhodne zaútočiť na Sydney, pri ktorom sa nachádza aj ozajstný žralok. - Zaujímavé, ako môže takúto hlúposť niekto vymyslieť. Veď už tí editori a všetci ludia, ktorí na tom filme pracujú musia vedieť, že je to absolútna blbosť. Otrasné herecké výkony, otrasné efekty a otrasný scénár. Najviac ma iritovali tie zábery zo základne, kde sa dvaja rozprávali a vojaci za nimi sa pozerali na tabulky a grafy. Bolo to nehorázne amatérske. Katastrofa bola aj to, ako žralok zničil dve lode a v zábere boli vojaci medzi trubkami a zhora na nich liali vodu. A pri zábere, v ktorom žralok vyhodí loď z vody a kým doletí a spadne na pyramídu sa stihne premeniť na UFO som takmer plakal. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo série Mega Shark filmov od „obľúbeného“ štúdia Asylum, kde sa opäť raz objaví starý, dobrý, zvedavý žralok Megalodon. V tomto prípade sa však ľudia už zrejme poučili z predchádzajúcich skúseností a sú na neho pripravení veľkým mechanickým žralokom, ktorý sa s ním púšťa do boja. Typický Asylum film; priblblý námet, srandovní herci, úsmevné triky, trochu zábavy, no zbytočne veľa nudy a stereotypu. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Když je něco u podobných projektů mega, tak je to zaručeně průšvih. Odstavte mozek, začínáme. Žraloci lákají. Už desítky let. Baví nás, tipujeme, zda tu prsatou slečnu překousne nebo se jí pouze otře o konečky prstů. Neexistující scénář se tentokrát snaží pomocí nezajímavých postav vyprávět cosi o děsivém žralokovi, kterému se postaví prototyp obrovské ponorky ve tvaru žraloka. Megabitva je na spadnutí. Prošlá digitální nuda v prášku přichází... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje štvrté stretnutie s megažralokom. Pred tým som videl jeho duely s obriou chobotnicou (Mega Shark vs. Giant Octopus), s kolossusom (Mega Shark vs. Kolossus) a s krokosaurom (Mega Shark vs. Crocosaurus). No a teraz naposledy som kukol na to ako si to tento morský mega dravec rozdal so svojim mechanickým modelom (Mega Shark vs. Mecha Shark). Všeky tieto filmy majú hlúpy scénar, hrajú v nich príšerní herci a digitálne triky sú viac ako úbohé. A predsa si to raz za čas rád pozriem. * ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že na žraločích filmech od společnosti Asylum je nejlepší jejich obal a ani tenhle kousek není výjimkou... Takže tradičně špatný film, se špatnými herci, debilním scénářem a mizernými triky... Klasiky zamrzí naprostá absence humoru nebo odlehčení... Sečteno, podtrženo, sledovat tenhle film je naprostá ztráta času... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel první dva díly mám celkem rád. Jsou ulítlé a pitomé, ale bohužel tahle trojka se už moc nevyvedla, zatímco první dva díly si zatím udržují rozestup ale tohle je prostě jen míchanina která nemá hlavu ani patu. Mecha žralok kterej má pomoc lidem spíše udělá větší bordel než Mega shark, a celkově se ve filmu zas tak moc žraloci nevyskytujou. Škoda. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy jsou semtam trochu jak sex, někomu stačí stereotyp a někdo chce vyzkoušet něco jinýho.. každej to má rád nějak jinak. Tohle je takové filmové sado maso. Prostě pro ty, co chtějí hodně trpět, je tu tahle značka - ASYLUM. Neváhej to vyzkoušet, prostě sadistickej zážitek. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Áááá sakra!Po dlouhé době sem si zase dal jeden z těch příšerných zetkových výblitků pro americké kabelovky, většinou se u toho dá slušně natlemit (Žralokonádo, Spiders, Dvouhlavý žralok atp.) ale tady je to myšleno snad úplně všechno vážně, žádný náznak sebeparodie ani satiry.Má smysl komentovat scénář?Ten neexistuje.Nikdy jsem vlastně nepochopil, pro koho nebo spíš proč vůbec se tyhle zrůdné sračky plné zkrachovalých herců a neúspěšných pornohereček točí.Teal'c by měl doufat v znovu vzkříšení Hvězdné brány, protože dalšího žraloka už by jeho kariéra nemusela přežít.Sranda je, že se objeví v malinké roli v tak významném filmu jako je Temný Rytíř Povstal a pak hraje v tomhle.Já osobně bych se na místě těhle herců dobrovolně uchlastal k smrti, než ve vlastním tričku s vysílačkou z marketu lovit v papírové krabici nahrazující kokpit robotického žraloka digitálního bílého žraloka....pfuuu.0%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu se vám to nezdá! Vítejte v jednadvacátém století, kdy nic není nemožné. Zvláště pro chlapce od společnosti Asylum, která nás již několik let zásobuje opravdovými "klenoty" scifi - hororového žánru. Kdo jejich filmy zná, ten už se ani moc nepozastaví nad jejich neuvěřitelnou kreativitou. Docela by mě zajímalo, ze kterého ústavu pro duševně choré si vybírají všechny ty rádoby scénáristy a režiséry. Nicméně se přiznám, že první dva díly série Mega Shark vs., se mi v rámci možností docela líbili. Podobné céčkové braky totiž občas dokáží být i docela zábavné. Tentokrát už ovšem pánové dost přestřelili. Neskutečně nudný film a naprosto dementní zápletka, to asi nejlépe vystihuje tento díl. Od samotného začátku bude divák při jeho sledování jen nevěřícně kroutit hlavou, až si jí málem ukroutí docela. Tohle opravdu může někdo myslet vážně? Žralok který dokáže odpálkovat torpéda svým ocasem, který se dokáže vymrštit do vzduchu, aby se pokusil sežrat dopravní letadlo...Ano i tohle je zde možné vidět. Oproti předchozím dílům je však žralok docela odsunutý na druhou kolej a děj se točí hlavně kolem dvojice vědců a neskutečně nudným dialogům. Oko nejednoho fanouška Hvězdné brány nezůstane suché, jakmile spatří do jaké sračky se to nechal namočit jejich milovaný Teal'c. Christopher Judge sice o třídu převyšuje své herecké kolegy i kolegyně, ale ani on nedokázal spasit tento paskvil. 20% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

The Asylum sa nebojí tlačiť na pílu a prináša ďalší Mega nárez, kde budú intelektuáli potrebovať infúzie, filmový znalci aspoň pol litra a TV konzumenti budú fandiť, pretože pre nich to bude to pravé orechové. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Mega Shark vs. Mecha Shark“ jasně ukazuje, že šílené nápady jsou – a já jsem za to velmi rád – ale prostě na takové blázniviny chybí finanční prostředky, které by zajistily lepší trikové scény. Ty venkovní ale místy nevypadají až ta špatně a jsou ve skutečnosti více jak snesitelné. Hlavní postavy jsou přesně ty, kterým se budete spíše smát za to, co pronášejí za kraviny, ale to k tomu patří. Tohle je strašné televizní béčko a snad i proto se mi líbilo. Ve svém žánru to na ten průměr sem tam sáhne, tak trochu přimhouřím oči. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Když se objevil trailer na prvního Megažraloka, ve kterém megalodon vyskakoval na letadla a pojídal Golden Gate Bridge, bylo to k popukání. Druhý díl už byl logicky slabší, protože se s podobnými spektátkly roztrhl pytel a divákovi už to nepřišlo tak bláznivé. No a třetí díl je už jen výgrc plný toho, čeho se už i méně otrlý divák přejedl. Je to hrozitánská nuda a ani ten ultradementní nápad nasadit proti megalodonovi umělého žraloka to nespraví. (1 115.) ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Viem že sa pri filmoch u megažraloka opakujem ale... Toto je úplne najhoršia časť. Asylum nemá núdzu o nekvalitných ale zato zábavných scenáristov. Po smrti posledného megažraloka nastal na zemi mier. Už nehrozí ďalšie nebezpečenstvo. Avšak vláda USA ako inak nenechá nič na náhodu a tak zostrojí ponorku ktorá vyzerá ako žralok a má v sebe zabudovaný počítač ako KITT s Knight Rider. Náhoda na seba nenechá dlho čakať. Do Egypta pripláva loď s ľadovcom v ktorej sa skrýva zamrznutý megažralok. Vyslobodí sa a začne zabíjať. Jediný kto ho môže zastaviť je Mecha shark a Jaffa Teal´c so Star Gate. Ide o veľmi lacní a hlúpy kúsok, dokonca aj vtedy keď si človek uvedomí že ide o asylum. Interiéry poskladané s krabíc mi dali riadne zabrať ale aj tak jedno musím uznať. Monštrum vyzeralo náhodou veľmi dobre.. Takéto dobré CGI som u tejto nízkorozpočtovej filmovej spoločnosti hádam ešte nevidel. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Dost dobře jsem se při tomto filmu pobavil, v podstatě jsem se stále musel nahlas smát. Tahle megablbost ani nejde více komentovat. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se opravdu nedalo, snad na pětkrát než jsem to dokoukal a to jsem to i občas postrčil. Něco tak blbýho se jen tak nevidí, to nemá hlavu ani patu. Herecký výkony jsou tak zoufalý až to bolí. A děj ten byl snad výtvorem malého děcka. Robotický žralok co jede na pásech po Sydney a ničí a masakruje (nějak mě to přípomínalo našeho Golema ) doufám, že tohle už byl konec podobných hovadin o žralocích. Teď by mohli pro změnu zkusit pavouky, ty vypadají aspoň děsivě. ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozvášněný monstržralok by si jednou za uherský rok taky rád zadováděl, a tak hupky dupky valí k protinožcům. Laskaví lidé mu sestrojí mechanickou hračku, aby se cestou zabavil, protože jinak z nudy rozbíjí, na co přijde. Tento film doporučuje jedenáct z deseti lékařů. Má klinicky ověřené sedativní účinky – sedněte si k němu, a budete spinkat jako budulínci. ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného dne vyskočil z vody žralok a chybělo málo a sežral ve vzduchu dopravní letadlo. Když se mu to nepovedlo, vyrazil si potopit alespoň jednu letadlovou loď. Bože to je kokotina. ()

Trisis odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiši... film roku! To najlepšie čo prírodopisný film môže ponúknuť. So skvelými porno hercami a scenárom... ()

Reklama

Reklama