Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danny jednoho dne uvidí v televizi rozhovor s Brazilcem Carlosem, novou hvězdou fotbalového klubu Belfast United. Ten tvrdí, že fotbal není jen běhání za míčem, ale tanec. Danny to vezme vážně a přihlásí se do kurzu latinskoamerických tanců. Netuší, jak mu toto rozhodnutí kompletně změní život. Na tanečních hodinách se seznámí s Oliverem a jeho přítelkyní Lucy, která touží vyhrát oblastní taneční soutěž. Oliver je při přátelském fotbalovém utkání zraněn a musí do nemocnice. Danny ho jde navštívit a potká se tam s Lucyiným otcem Sidneyem, členem správní rady klubu Belfast United. Mladík je mu sympatický, a když zjistí, že je talentovaný fotbalista, rozhodne se pro něj něco udělat. Aby se Lucy nemusela vzdát svého snu, Danny jí nabídne, že zastoupí zraněného Olivera. Dívka nejdříve váhá, nakonec nabídku přijímá. Její otec přivede na Dannyho školní zápas kouče Belfastu United Franka Mallina, kterému se nadaný hoch zalíbí. Pozve Dannyho na zápas, který se ale hraje v den tanečního finále... (TV Nova)

(více)

Recenze (34)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Marně hledám klady této romantické komedie, která se striktně drží osnov podobně laděných kýčů. Bohužel to nezachrání ani pěkný xicht Keri Russell, která se mi ve své roli občas zdá jako čtvrtá do mariáše, ani zajímavé prostředí severního Irska, se kterým se dalo pracovat líp. Rád bych o tomhle zplodil delší komentář, ale vlastně ani není o čem. Obloukem obejít a pustit si raději známější romantické nesmysly. Po nich vám alespoň (nutně) nezbude ten blbý pocit, že jste zbytečně vyhodili devadesát minut vašeho života do hajzlu. 5% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Film je rozhodne vseobecny prehlad a aj zhliadnutie najplansich filmov povedzme od Dudikoffa alebo Seagala nie je strata casu. Ono totiz i na tie plane filmy treba rezisera, hercov, herecky, strih, kameru, producenta, filmovy material atd atd atd ...... strata casu su zasrane chlastacky v panskych jazdach - ktore tvoria obycajni ludia. Film ovsem plany, nudny, otravny a moc ukecany . 7 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že film je veľmi sladký a dojímavý, tak je aj dosť zábavný. Obidve hlavné postavy sú rozkošné, herecké výkony sú celkovo dobré. Väčšina vtipov je vtipná a myšlienka filmu, romantickej komédie kombinujúcej futbal a latinské tance, zasadená do sivého a politicky nestabilného Belfastu, je dosť originálna. 6/10 ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Krásná, křehká, ale přitom temperamentní Keri, žhavé rytmy brazilské samby a odvaha jít za svými sny. Oblíbené atributy velmi sympatické komedie. Necelé čtyři hvězdy, ale to jsem viděl jen půlku. ()

Fary odpad!

všechny recenze uživatele

To je horsi nez odpad! a) ty ksichty snad museli hledat v konkurzu b) tanec mamba v polocase fotbalu v Irsku by mel za dusledek tak zbouranej stadion a slzny plyn na plose, ...etc. Pribehove je to taky volovina az beda a i ta romantika je dost povrchni a neuveritelna. Na tom filmu neni dobry nic - ani hudba, ani vyprava, ani kamera... kde splasil 48% to fakt nevim... ()

Sairina 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je velmi vhodný pro fotbalistu a jeho holku. Jinak je velmi předvídatelný děj ale i tak se mi to líbilo. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Sice neubližná, ale slaboučká, romantická komedie, které chybí konzistence a alespoň špetka originality, která by jakkoli divákovi ozvláštnila dění okolo romantického jiskření, tance i fotbalu. Takto z Mamba vzešlo pouze prostoduché "obtahování šablony" romantického subžánru o lásce napříč společenskými vrstvami. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Americká kočka a šeredný ír s podpriemernou inteligenciou. Trochu sci-fi. Hlupučké skákanie medzi futbalom a tancom. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Fotbal a tanec ? No dobře, ale jinak klasická romantická komedie, ale podprůměrná. Nic zajimavého mě zde nezaujalo, ani mně nepřišlo, že by něco vynikalo. Moje hodnocení: 50% ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

A just dám 4*. Neviem prečo sa mi to až tak páčilo, pretože romantická filmy ma nikdy nebavili... ale tento hej. Nápady, gradácia deja, dejové zvraty... všetko na nulovej úrovni. Ale páčilo sa mi priblíženie situácie nepokojov medzi katolíkmi a protestantmi v Írsku, to že hlavný herec nebol super namakaný týpek (ale dostatočne charizmatický normálny chalan), tú zamilovanosť hlavného páru som tiež uveril a tak isto sa mi páčila myšlienka choď za svojimi snami + nebáť sa pre ne riskovať. Taktiež (až na pár výnimok "v rámci normy" - scéna v bazéne) tam nie sú žiadne hlúpe scény, žiary z neho čistota a snaha žiť pre druhého. Po pozretí tohoto filmu som mal super dobrý pocit a happy end som potreboval ako soľ (asi to bude mojím rozpoložením pred prijímačkami). Určite ho odporúčam pozrieť si s mladými, asi od 13 rokov (už by ich to mohlo chytiť). Dúfam, že nebudete sklamaný ()

Reklama

Reklama