Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sledujte v přímém přenosu příběhy hrdinů, kteří měli odvahu postavit se zlu. Předávání cen paměti národa moderuje Jakub Železný. Hrdinové Paměti národa je čtvrtý ročník slavnostního večera spojený s udílením cen Paměti národa osobnostem, které našly odvahu postavit se zlu.
Příběhy letošních oceněných osobností Felixe Kolmera, Františka Wiendla, Dany Němcové a Jiřího Stránského ztvární mladí filmoví tvůrci pod vedením respektované světové režisérky Agnieszky Holland a na Žofíně budou uvedeny ve světové premiéře.
Slavnostním večerem budou znít dobové šlágry v podání současných interpretů (Lenka Dusilová, Ivan Hlas...) za doprovodu Karlovarského symfonického orchestru. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Alca 

všechny recenze uživatele

Naprosto adekvátní, žádné přehrávání, žádné vyhrocené situace, uvědomujeme si všichni, proč a za co dostávají laureáti Cenu paměti národa a patřičně to ztvárníme, ale decentně. Skvěle. ()

Sakulnikov 

všechny recenze uživatele

Velice decentní ocenění polozapomenutých zásluh, a proto je třeba si je připomínat. Zaujalo mě zpracování jejich příběhů. Jediné, co to kazilo byl závěrečný falešný zpěv. ()

Reklama

Reklama