Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co je důležitější pro mladého muže, než počet děvčat, které dostane do postele? Pro čtyři kamarády Brada, Erica, Zeka a Jonathana opravdu nic. Každou neděli se setkávají v baru a mluví o svém oblíbeném sportu - svádění děvčat. Jejich příběhy vždy obsahují mnohé pikantní zajímavosti a utužují vzájemné přátelství. Na každého jednou dojde. Hned tři z povedené čtveřice se, aniž o tom tuší, seznámí se stejnou dívkou, kvůli které ztratí hlavu. Jejich kamarádství je ohroženo, neboť začnou soupeřit o její pozornost. A jak to bývá, když je více kohoutů na jednom hnoji... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

nash. 

všechny recenze uživatele

Mnohem častěji trapná než vtipná komedie o čtveřici nesympatických primitivů a jejich zkušenosti s tím, jak to dopadá, když padne kosa na kámen. Jejich rozhovory a monology asi měly být třeskutě vtipné, jejich trable asi zábavné, leč nebylo tomu tak, a tak byla vlastně jediným plus Amanda Peet. Což je dost málo na celý film. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fakt super komedie s vypilovanejma hláškama a nápadama (viz. dvě holky a televize). Ze začátku mi to přišlo jako jakási teenagerská komedie bez teenagerů, jenže v tomhle filmu je všechno o třídu vejš. Někdo může namítat, že je to na celovečerák dost krátký, ale aspoň to má spád a nenudíte se tudíž to beru za klad. Amanda Peet je docela k sežrání a ty čtyři týpci super. Eric to byl prvoligovej úchylák. Fakt doporučuju!!!! ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Chachacha... Kdo dal v popisu tomuto filmu nálepku romantický? Přeblafnout, omrdat, vylízat prdel... :-) Takový chlapecký SEX VE MĚSTĚ... Až jsem měl zpočátku chvílemi pocit, že je to inspirované těmi čtyřmi sladkými čůzami, jen hoši vedli ty své řeči poněkud chlapičtěji :-) Škoda jen té nedotaženosti scénáře. Místy trošku nudné a otřepané, celé se to nakonec nějak zasekne... Nedá se nic dělat. Průměrný film, promarněná šance natočit pikantní vypointovanou konverzačku s špetkou té reality sexyšou. Vlastně je to až zbytečně ukecané, s průhlednou zápletkou a předvída(tel)ným koncem. A jaké z toho všeho plyne poučení? Netahat do toho EMKA. - - - P.S. ...a ten jujce není kluci a holky jablečnej, ale ananasovej. A pak věřte Cosmoprdlitanu... Dobrou chuť. ()

venus 

všechny recenze uživatele

Začátek byl vtipný, ale počínaje nechutnou scénou se záchodem, kdy v něm uvízne jeden nejmenovaný předmět, se vše začalo zhoršovat! Vtipu ubývalo a naopak začaly přibývat velmi trapné scény. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Proč jsem si to pustil: Kvůli Amandě a původnímu hodnocení NC-17. A co jsem dostal? Spoustu keců o sexu, přetáčení a celkem nudu. Závěr už můj dojem nespravil. # příběh 4 | hudba 5 | humor 3 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 3 ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Perfektní odpočinková záležitost pro chlapy! :) U filmu se nenudíte ani minutu, a navíc se celou tu dobu díváte na krásnou Amandu Peet! :) Mňamka.. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Zábavná komédia s tonou hlášok o sexe, celkom sa jej darí vyvarovať hluchých miest, navyše je tu Amanda Peet, ktorá si opäť strihla rolu dračice ktorá z časti rozvráti priateľstvo(mám na mysli Pekelnú ženskú s Jasonom Biggsom). Veľmi dobré! ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl jak v dabované verzi 3 hvězdičky, tak v originále 4 hvězdičky. Je spodivem jak dabing je důležitá věc. Zrovna zde české znění bylo poněkud chatrné, ale originál byl naprosto skvělý. A film byl docela veselý, poměrně nenáročná zábava, pohoda. Amanda Peet je taky plus! ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Táto hrubá sexuálna fraška má skutočne bavila, hoci asi polovici ľudí sa nebude páčiť, ja som sa zabával. 6/10 ()

Natabar odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně zbytečný film. Není ani vtipný ani něco sdělující. Jen vrcholně trapný a prázdný. Rádoby překvapivá pointa byla zřejmá od začátku, ale tady se to prd muselo natahovat na 80 minut, aby se něčím zabil čas. Vše, co se tu "odehrálo", by se dala říct 5 minutovým kraťasem. Celou dobu jsem si říkal, proč na to vlastně koukám. Asi - slovy klasika - abych zjistil, zda je druhá půlka stejně slabá (a blbá), jak ta první. Byla. A vlastně čím dál horší. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Začátek byl úžasnej. Na konci to šlo fakt do kytek, protože to začalo bejt stejný, jak typická trapná romantická komedie, ale celkově se mi to líbilo, takže dám čtyry. W00t. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Jak ctyri dobre kamarady, kteri svedou mluvit jen o sve nejoblibenejsi cinnosti - svadeni zenskejch, dokaze rozhazet a prevest jedna krasavice (Amanda Pett). Nic originalniho. Zkusim o dum dal. 45% ()

Reklama

Reklama