Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lotta se po zkušenostech v domově pro seniory chce dostat na medicínu a stát se lékařkou. Jenže když má malou dceru a je na ni sama, je to velmi náročné. Musí se přestěhovat, sehnat školku, studovat, vydělávat peníze, absolvovat praxi, a navíc se zamiluje do sympatického medika Davida... Lotta se po zkušenostech z domova pro seniory chce dostat na medicínu a stát se lékařkou. Jenže komisi se nezdá, že má malou dceru a je na ni sama. A tak se hrdá Lotta sebere a odejde pryč. Zanedlouho jí přijde dopis, kde stojí, že ji na studium přece jen přijali. Jenže nic není tak jednoduché. Musí se i s dcerou přestěhovat, sehnat jí školku a solidní bydlení, vydělávat peníze, jít na praxi a v neposlední řadě pilně studovat, aby ji ze školy nevyhodili...
Bydlení se jí podaří nakonec sehnat u spolužaček Mony a Jenny, kterým ani malá dcerka nevadí. Po nemocnici Lottu provádí sympatický medik David, kterého potkala už u přijímacího pohovoru. Lotta si vybere praxi na plicním, kterému šéfuje doktor, který ji také přijímal a který měl proti ní, a hlavně dítěti, největší výhrady. Svérázná Lotta na praxi na oddělení způsobí hned první den rozruch, když z pokoje vyhodí matku pacientky, jejíž přítomnost pacientce evidentně nedělala dobře. David se jí zastane, ale promluví si s ní, aby se chovala pokorněji. Lotta se Davidovi moc líbí, vyhledává její přítomnost a nakonec ji pozve na rande. Lotta nejdřív odmítá s tím, že se musí učit, protože to tempo už přestává zvládat. Pak si ale uvědomí, že i ona má Davidovu přítomnost ráda a mají spoustu společného... (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak co k tomuhle filmu napsat, stejně tak jako Lotta a vysněná cesta a Lotta a nečekaná změna, byl jednoduchý, ale pro zkrácení volného času dobrý. Pokud bych měla napsat klady, tak by jich bylo docela dost, ale jako zápor bych mohla považovat sporný konec, kdy film není jednoznačný. Nemůžu doporučit nebo naopak shodit, podívejte se sami a udělejte si obrázek sami. ()

entokr 

všechny recenze uživatele

Na to jak příjemný rozjezd tento film měl je poslední díl této trilogie celkem hrubě pod úrovní dílů předchozích. Docela mě zklamalo, že nedokázali udržet tu příjemnou atmosféru až do konce. Z posledního dílu jsem měla dost rozporuplné pocity. Je to celkem depresivní. Naše hrdinka furt lítá v nějakých problémech, které už nezvládá se svou přirozenou grácií a nadhledem. Neustále se sype nebo vybuchuje vzteky. No mohli to zakončit o dost lépe. Sladkokyselý závěr tomu taky korunu nepřidal. Pro mě tak za dvě hvězdičky a mínus. ()

Reklama

Reklama