Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Organizace Chrysalis Corporation se specializuje na omlazování, surovinou jsou lidské orgány získávané zločinem. Jednou z obětí se stal i otec Jakea McQueena, jehož teď čeká smrtelně nebezpečný úkol najít vraha. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

HomeAlone odpad!

všechny recenze uživatele

No do riti ! Dat tomuto filmu hodnotenie odpad! je normalne pochvala . Toto , co si mysli o sebe ze je nieco ako Knight rider , je velmi na omyle . Nieje to len totalne skazeny nedopozeratelny film , ale hotovy zlocin ()

Reklama

kwoky 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu mam takovy pocit, ze kdybych mel dve kamery, tri svetla, dve libovolna auta a monstertruck, tak bych to natocil taky. Film na znacce Knight rider jen parazituje a nema s KITTem a "Majklem" nic spolecneho. Jednoznacne ztrata casu. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Prachbídný post-apokalyptický televizák ve stylu ŠÍLENÉHO MAXE, který se seriálem KNIGHT RIDER spojuje pouze název a to, že si hrdina do svého auta (ne, není to KITT) namontuje mluvící počítač. ()

Hopi odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, o čem to bylo. Nevím, ale byla tam Hudson. Nečtěte dál jestli nechcete spoilery. Byl tam nějaký chlapík s velkým autem kterého někdo neměl rád. A pak tam byla Hudson. Hudson pracovala pro velmi nesympatického pána a tento nesympatický pán chtěl aby Hudson získala toho sympatického chlapíka. Pak tam byly nějaké honičky, střílení a Hudson. Ten ohavný nesympatický pán byl moc zlý, přinutil Hudson zavřískat a malá chudinka nám umřela. Ale teď to přijde. Z Hudson se stal velký mluvící drahokam. Když ho dáte do zvláštní (naprosto obyčejné) přihrádky, začne se otáčet a povídat. No není to skvělé? Takže ji umístili do auta a mluvící auto bylo na světě! A z roztomilé Hudson se stalo velmi ošklivé auto. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama