Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kvôli manželovej práci obetuje Nina (Jeanne Tripplehorn) svoj život v New Yorku a zabudne na to, kým skutočne je. Presťahuje sa s ním do Amsterdamu, kde v centre mesta žijú v nádhernom a noblesnom apartmáne s ich obrovským psom Larrym. Po deviatich rokoch manželstva nachytá svojho záletného muža Jamesa (Liev Schreiber), úspešného architekta, so svojou kamarátkou Marthou (Renée Soutendijk), ktorá je zhodou okolností manželkou jeho šéfa. Rozhodne sa Jamesa opustiť a útočisko nájde u svojej najlepšej priateľky Lynn (Joelle Carter). Jedného dňa Nina Jamesovi zavolá a v telefóne predstiera, že je inou ženou, aby zistila, kto v skutočnosti je osoba, ktorú kedysi milovala... (sochoking)

(více)

Recenze (2)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Dráma plná nesympatických ksichtov! Ako tak sa dalo pozerať na Joelle Carter v úlohe Lynn, ale iba, ked' nebola nalýčená. Horšie to bolo s opičím ksichtom Schriebera a tou jeho minimálne o tristo rokov staršou trtkačkou, ktorá mala brutálne vysoké čelo a žiadne obočie !! Ono to malo celkom dobrý potenciál, ale ku koncu sa to zmenilo na takú idiotskú detskú hru plnú patosu, až mi bolo nepohodlne trépne za kompom. Na tri hviezdičky by tam muselo byť viacej pohodových scén z coffee shopov... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nina obětuje svůj vlastní život pro svého manžela Jamese, ale když zjistí, že ji manžel podvádí, a to poměrně často, rozhodne se, že je čas se změnit. Jenže tak dlouhý vztah není možné snadno ukončit. A tak, i když ona odejde, nemůže zapomenout. A zavolá mu. Přidá si k hlasu nizozemský přízvuk (v Holandsku žijí) a on ji nepozná. Po telefonu si neskutečně rozumí. Celkem dobrý nápad s příjemnými herci, ale bohužel celkově opět nic, co vás vytrhne. A že jsem těch romancí poslední dobou viděl celkem dost. Toho závěru je skoro škoda. Možná to přece jen mohlo mít klasičtější pojetí. ()

Reklama

Reklama