Reklama

Reklama

Fight Club je podcastem herního serveru Games.cz. Vysílání se účastní nejen redaktoři a spolupracovníci Games.cz, ale hosté z řad herních vývojářů a zajímavých osobností české herní scény.
(oficiální text distributora)

Recenze (22)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Prostě ten nejlepší podcast! Kluky jsem ještě na Hrej nesledoval, ovšem jakmile odstartovalo Games.cz, cca od 30. Dílu jsem je začal sledovat a během krátké doby nakoukal i staré díly a to dokonce i většinu z těch na hrej. Vynikající moderátor a člověk s pevným názorem Lukáš Grygar mě totiž zaujal hned na začátku a baví mě ze všech nejvíc. Důkaz, že i nedostatečně vystudovaný člověk může mít slovní zásobou hodnou nějakého ocenění. Ačkoli jej v moderování vystřídal, mně méně sympatický, Pavel Dobrovský, pořad stále pravidelně hlavně při cestě městskou dopravou (krom metra, tam se přes hluk téměř nic kvalitně poslouchat nedá) poslouchám a i když ty hry hrají čím dál méně, tím více se o ně zajímám v globálu a lépe si tak vyberu. Jestli někdy tato parta včetně Petra Poláčka a Martina Bacha s mými nejoblíbenějšími hosty Danem a Karlem skončí, skončím s gamesy všehovšudy také...90% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moje aktuálně nejsjížděnější internetová věc, vyplňuje to v podstatě každou chvíli mýho volnýho času. Má to přes 550+ dílů, takže mám furt co dělat, ale stále mě to šíleně baví, no a s aktuálním "2022" osazenstvem games.cz už se cítím jako v polygamním manželském svazku, tuhle vtipnou partu prostě chceš na každý párty. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pořad o hrách, který mě baví přestože sem přestal nějak vážněji hrát už docela dávno (asi tak někde u Gothica II., nebo Operace Flashpoint) a sledovat herní scénu by pro mě tak byla ztráta času. To je samo o sobě asi nejlepší kompliment, kterej gamesáckýmu fight clubu můžu složit. PS: plus bonus v podobě účinkujících tváří z leveltv, cha! ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Sice to nesleduju pravidelně, ale když to náhodou pustím, tak se u toho dost nasměju. Hlavně u dílů, kde jim hosta zrovna dělá Dan Vávra. ()

Honzek

všechny recenze uživatele

Pro všechny, kteří to se hraním myslí trošku vážně. Publicistický pořad od kluků ze severu Games.cz, který je po všech směrech profesionální. Uvádí Petr Poláček, Martin Bach, Lukáš Grygar a Pavel Dobrovský. Setkáte se zde i s mnoha hosty, například s Danielem Vávrou nebo Karlem Drdou či Milošem Bohoňkem. Pokud tedy nemůžete být bez informací z herního světa, tento týdeník je pro vás stvořený. Za mě jen to nejvřelejší doporučení. Mimo jiné kluci momentálně vytváří časopis LEVEL. Hodnocení pořadu do roku 2018: 5* Update: Po odchodu staré a kvalitní redakce musím smutně podotknout, že Fight Club a potažmo celé Games.cz se propadlo do vcelku smradlavého hnoje. Někteří redaktoři jsou už přes čáru a celý koncept nemá hlavu ani patu. Už vlastně ani nevím, kam to směřuje a co je cílem. Naštěstí přišel Vortex a Retro Nation jež mi suplují kvalitní podívanou. Hodnocení pořadu od roku 2018 výše: 1* ()

FritoleXx

všechny recenze uživatele

Na tomhle csfd profilu jde krásně vidět, jak se na určité pořady zapomíná a přes to, že běží již desátým rokem a blíží se 500. dílu, tak drtivá většina zde hodnotila verzi v původní sestavě s Grygarem, Dobrovským, Poláčkem a dalšími výraznimi tvářemi starých Gamesů. Bohužel někdy v letech 2018-19 se redakce obměnila a zatím co starým dílům jsem tu kdysi dal jasných 5*, neboť to tehdá byl asi nejzábavnější podcast o hrách na českém internetu a velmi rád jsem si jej pouštěl jako kulisu na pozadí při učení, práci nebo hraní, novým dílům bych nejraději vrazil odpad. Ten sešup kvality a zábavnosti s novou redakcí je neskutečný a v podstatě jde dnes o "uplně jiný" podcast. Lepší tedy ponechat bez číselného hodnocení. ()

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem podcasty nikdy nesledoval, ale v poslední době to hodně doháním. Kdyby nebylo kámoše (he knows), tak bych se k tomu nejspíš ani v dohledné době nedostal, ale to bych udělal velkou chybu. Člověk získá mnohem větší přehled a také se náramně pobaví! A když je k dispozici jak video, tak audio verze, je to vlastně úplně super doplněk na cesty, když už vás nebaví poslouchat pořád dokola těch 5 oblíbených písniček na vašem smartphonu. Moderátoři jsou fajn, teda ne úplně všichni, ale když to zprůměruju, tak jsou. Pro mě je samozřejmě tahounem všeho Lukáš Grygar, který tomu všemu dokáže dodat potřebnou jiskru a vtip a kdykoliv v sestavě chybí, stává se pro mě díl, nechci říct nudným, to vůbec ne, ale prostě takovým mdlejším. Jeho sofistikovaný humor mi neskutečně sedí, a kdyby byl podcast v sestavě Lukáš Grygar, Lukáš Grygar, Lukáš Grygar a Lukáš Grygar, asi bych nedělal nic jiného, než spal a koukal na Figh Club! ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

přes deset let existující český cast o videohrách. V roli hostů i moderátorů se vystřídala veškerá honorace české herní scény. Redaktoři časopisů Level, Score, celebrity scény jako Tuček, Trojanová. Zbourali internet v době kdy se Vávra navážel za zabugovanost Skyrim aby pak rozvěsil ruce po vydání Kingdom Come. Jejich schopnost vidět do souvislostí a skvěle komentovat vývoj herní scény je naprosto dokonalý pro poučené uživatele, netoužící jen po tiktok formátu krátkých, emotivních výstupů na které sází ostatní média na trhu. ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Stále hraju hry (někdy) a tento pořad je po labůžu asi nejlepší. Podobná diskuze je pro mě daleko lepší než Let's Play. Docela je obdivuju, že po tolika dílech ještě stále mají co říct, navíc někdy s výbornými hosty. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Kdyby jsem měl hodnotit jako podcast dostane to minimálně 4 hvězdy. Bohužel tohle je Filmová databáze, ne podcastová. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

I když se to postupně překlopilo z nadšenecké kecárny ve skoro seriózní pořad, hlavně díky Pavlu Dobrovskému, a objevují se tam, krom stálic české herní scény, i někteří méně známí či zcela neznámí hosté, nikdo mi nevymluví, že tam za paravánem nefetujou nějaký veselý drogy. Je zajímavý pozorovat ty jednotlivé charaktery zainteresovaných lidí, jak se hezky profilují v rámci herních a s hrami souvisejících témat. Ale mozná mi jenom hrabe z toho, že jsem to sjel v kuse včetně (Retro) Games Play, Tea clubu i Indie tripu. Trošku se tam tluče to amatérské nadšení s komplexem seriózního média a díky tomu je to lehce rozpolcené (nebo bych měl napsat "stále ve vývoji"), proto bych to hodnotil průměrně, možná lehce plus. Ale jelikož se tam objevuje nepokryté vychvalování prehistorických her (včetně těch mých oblíbených) a dokonce občas i odvážné naznačení, jaký neoriginální primitivní připitomělý hrůzy (sem nechtěl napsat explicitně sračky) se dnes takyprogramujou, přihodím jednu navíc. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Více než klasický fight club se mi líbí sekce tea club, kde je spousta zajímavých rozhovorů, ale samotný figth club je také skvělým formátem a s radostí se kouknu na každý díl. Samotní moderátoři v čele s Pavlem Dobrovským jsou inteligentní a pohodoví chlápci, v tématech, která rozebírají se vyznají a je vidět, že v oboru mají už nějaké ty zkušenosti. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Dříve nejlepší podcast pro hráče. Když ještě složení Poláček, Grygar, Dobrovský a Bach tvořili povedenou skupinu sice lehce nerdů, ale zároveň borců s nadhledem a uměli si z toho udělat prdel. K tomu se přidalo pár zajímavých postaviček (Drda, Vávra, Volejník) a bylo o zábavu postaráno. Po odchodu v podstatě všech zmíněných se z toho už stalo jen doupě nerdů (bez urážky) a chyběla mi tu ta lehkost a humor na jiné úrovni než jen vtipné historky o tom, jak mi nešel zabít boss he he... proto se pořad těžko hodnotí, jelikož má dlouhou historii a nebojím se říct, že je to tak 4* za staré díly a 2* za nové ()

PaulCZE 

všechny recenze uživatele

Tenkrát před lety, v původní sestavě (Dobrovský, Grygar, Bach, Poláček..), to byl punkový debatní pořad o hrách s perfektními hosty jako Bulíř, Drda, Vávra, Rybka, Červ, Macura .. jež dali nakouknout pod roušku fekálního humoru, kulervoucích zážitků z onlajnovek, nacistických plaveckých bazénů a všeho ostatního, kvalita kolísavá. Jenže některý díly jsou v pravdě legendární. Nyní to je pod vedením nové redakce (cca od 2018?) odpad v podobě debatního kroužku uzoufaných a nudných buzniček. ()

muttant 

všechny recenze uživatele

Video ma nezaujíma, počúvam to ako podcast a som veľmi spokojný. Chalani majú široký prehľad (vyslovene si cením, že ich znalosti hier zasahujú až niekam na začiatky 90-tych rokov), príjemné vystupovanie (uvoľnené, ale v prípade potreby asertívne) a fajn zmysel pre humor. Sem-tam sa objaví hosť z hernej branže, a to podcastu dodáva akýsi kultúrno-spoločenský význam. Spolu so súčasnou podobou Levelu aj Games.cz mi táto parta príde bezkonkurenčne najlepšou voľbou pre tých, ktorí vo svete videoherného priemyslu chcú vidieť (alebo vidia) rozmer presahujúci obyčajnú zábavu. ()

LoneGunman 

všechny recenze uživatele

Výborný herní podcast. Občas to ujede a ne každý díl je na 5 hvězd, ale v globálu jej mám fakt hodně rád. Především čtveřice Grygar, Dobrovský, Olejník a samozřejmě Karel Drda je pro mě vždycky zárukou top-kvality. ()

Reklama

Reklama