Reklama

Reklama

Jak to mělo skončit

(neoficiální název) (seriál)
  • USA How It Should Have Ended

Recenze (27)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Vysmívání se filmovejch chybám mě obvykle moc nebaví, ale tohle je tak nápaditá a "svá" série, že jí nejde nepodlehnout :) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Kdysi, před dávnými a dávnými časy, to bylo hrozně fajn. Ale postupně časem formát mutoval a mutoval a místo zábavných scén, co si dělají srandu z nelogičností, nebo prostě jen páchají pa-humor to rozbujelo do podoby, kdy se úplně kašle na chápání původního zdroje a místo toho se jen kupí narážky na sebe sama a je z toho poněkud nehezká hromada egoistických odkazů bez vůně a zápachu, hlavně že je tam kavárna, padouší bar a že někdo zařve, že je Batman. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

How It Should Have Ended > Honest Trailers. Kvalita jednotlivých dílů je rozdílná i v závislosti na tom, co za film se právě paroduje, respektive kolik možností k tomu tvůrcům nabízí. Obecně vzato je však HISHE nejen vtipnější, ale i výstižnější ve srovnání s upřímnými trailery, které mnohdy (až příliš často) tlačí na pilu poukazováním na pitomosti, které buď vůbec nejsou chybami filmu nebo nejsou tolik podstatné. HISHE naproti tomu nabízí brilantní Super Café, které je velmi zábavnou nadstavbou většiny dílů. PS: Letos nový díl věnovaný BvS je jedním z nejlepších vůbec. ()

ProfesorLotr 

všechny recenze uživatele

Téměř pokaždé se smíchy válím na zemi. Filmy chybují a HISHE to umí stejně jako Honest Trailer výborně dokázat a ještě k tomu přidá kopec srandy. 90% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ohromně povedená parodie na nejrůznější současné blockbustery. Celému pořadu vévodí snaha tvůrců co nejšíleněji a zároveň pořád v rámci kvalitního humoru spojit co možná největší množství jinak absolutně nesouvisejících filmových děl do jednoho ujetého příběhu. P. S. Striktně doporučuju sledovat originální pořad, nikoli české verze. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Vtipné poukázanie na chyby vo filmoch a ich následné parodovanie rozhodne dokáže spoľahlivo zabaviť a čerešničkou na torte je kaviareň superhrdinov. Pre filmových fanúšikov, kritikov a hejterov povinnosť. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Většinou tyhle nezávislosti nekomentuji, ale tady se přidám. Nekompromisní, inteligentní a vtipné kraťasy, které se strefují do většiny hitů za posledních cca 5-10 let, přičemž umí nádherně vypíchnout všechny kraviny ve filmu. Až po shlédnutí jsem si kolikrát řekl no-jó vlastně. A protože spoustu z těch hitů tvoří komixovky, nechybí legendární superhrdinská kavárna, kde Batman a Superman s brutální ironií glosují, stírají a hádají se s různými hrdiny. Why? Because I´m Batman! ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Niekedy sú dosť mimo a ich riešenie je nelogické, tak povediac "odveci" (ani sa o to nesnažia), niekedy si nevšimli všetky podrobnosti ale v mnohých prípadoch je to naozaj výstižné. Aj keď najlepšie sú aj tak na komixové filmy, kaviareň superhrdinov (po novom aj zloduchov) stoja za to. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Většina dílů dobrých, některé nic moc. Jelikož se jedná o parodické konce, tak je třeba znát původní film, který si bere na paškál, jinak je to nevtipné a nedává to smysl. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Čím déle to ten týpek dělá, tím méně mě to baví. Cca 5 let zpátky to byly zábavné rýpance do děr ve scénářích a kvalitní logika mnoha scén kdy to ve filmech sami kolikrát určitě vidíte jinak. V poslední době to ale je už jenom pár sekund zábavy a několik minut nudného plácání od nikud nikam. A jak píše "Tom_Lachtan", stala se z toho parodie seme sama kdy se logice ve filmech a seriálech věnuje pár vteřin a zbytek stopáže je tam Batman, který už není vtipný ale už je jen otravný a díky tomu tak 10 dílů co jsem viděl, jsem i přes krátkou stopáž prostě přetáčel. Viděl bych to na 2 hvězdy s poznámkou "už to není ono ale občas to umí zajímavě nastínit kde je v daném filmu chyba" ()

Reklama

Reklama