Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (CinemArt)

(více)

Recenze (906)

verbal 

všechny recenze uživatele

Ein Kessel bumstes aneb skopčácká estráda, co neudržela koule v hrsti. Potenciál to mělo, vtipné to bylo, ale turecká kinematografie prostě musela solidní námět završit Goťákem a domerklovat tak dobrý dojem ke kýčovité sračce, kdy hnusná Němka s pydlookým přičmoudlým Zimírem konečně své štěstí najde a z bandy nevzdělatelných bílých cigánů se stane angažovaná skupinka uhlazených odborníku na Šejxpíra s pregnantně spisovným vyjadřováním. Prostě šeredné dorostenky s rovnátky a otylí nezletilí panicové holt mají rádi kůl hevyendy, a tak je otázka „Varum, vy aršlochové?“ asi nemístná. Předpokládám, že ve dvojce této mádlkokotkoviny s názvem Fack ju Schilleer dotlačí náš milý profesor Mukl stádo vymaštěných potratů dělnické třídy vtipnou motivací k doktorátům z astrofyziky. Na raftech. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Německá odpověď filmu Zkažená úča se celkem vydařila. Jen místo sexy učitelky tady máme sexy učitele, takže tentokrát si pošmáknou hlavně holky. Humorná složka filmu nepostrádá sexismy a vulgrasimy, které dokážou rozesmát a přitom nepůsobit trapně a křečovitě. Možná je škoda, že příběh má až příliš dějových podlinek a tudíž pár hluchých míst, celou tu romantickou větev příběhu bych prostě uříznul. No, ale co, podstatný je že jsem docela zasmál a o to tu jde v první řadě. Jenom nevím co kluky a holky ze CinemArtu vedlo k dabingu, protože v kinech je fakt víc sexy původní znění. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Len svižná réžia a sympatickí herci (Karoline!) u mňa zachraňujú tento nevtipný a klišovitý scenáristický kŕč od odpadu. Náznak istej zábavnosti som pozoroval iba v scéne s exkurziou u zvracajúceho feťáka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jakmile vidím stoprocentně pozitivní komedii, musím s hodnocením nahoru. A nebudu se tajit tím, že tady za to může Elyas M'Barek, kterej hraje přesně tu postavu, co si musí oblíbit úplně každej. Dokonce i ty uťáplý, jako třeba zrovna Karoline Herfurth, která se tady taky předvedla a bylo mi hned několikrát radostí na ní koukat. V rámci komedií si tak myslím, že tahle bude u mě hodně vysoko. Ty dvě hodiny bych klidně zopakoval i do příště hned několikrát. Tak pozitivní náladu jsem v komedii dlouho neviděl. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €5miliónovTržby Celosvetovo $76,983,000▐ na prekvapenie aj Nemčúri občas niečo podarené ukuchtia, v celku trefná komédia /80%/ ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ich bin hungrig, und ich muss meine Hoden sofort zu kratzen! Víte, co jsem právě napsal? Já taky ne, ale dost možná jsem citoval Hitlera. Němčina je tak odporná, že by ani neměla být legální. Maximálně by se měla užívat vedle kombinaček a elektrošoků k mučení zajatých afghánských teroristů. Stačilo by jedno dobře vypálené cédé německé dechovky a do minuty byste věděli, že máte podminovaný barák i na Fidži. Jak se tam ty kurvy dostaly, to nikdo neví. Nicméně, proč jsem se díval na tento film? Nejen, že mi němčina všech protagonistů naprosto trhala uši, ale dokonce i moje mozkové buňky začaly incestně prcat mezi sebou, aby co nejdřív zdegenerovaly a přestaly to nacistické blábolení tolik vnímat. Naštěstí mě v psychické pohodě držela přítomnost anglických titulků a čtyř lajn pervitinu. Ač se může zdát můj komentář doposud veskrze negativní, tak skutečně je. Nicméně dále už to jenom pokvete, páč když ve filmu zrovna nemetali schnitzlema, tak jsem se docela obstojně bavil! A to je co říct, protože ti šťastlivci co mě již znají, bezpečně vědí, že jsem divák veskrze náročný a zpravidla nedokáži ocenit ani brilantně natočené a mistrovsky zahrané bukkake porno s excelujícím cameltoe v hlavní roli. Nyní jsem se nejednou načapal, jak se přitrouble hihňám a prdím si pod peřinu. A to se mi to dokonce stalo několikrát i během filmu. Je to samozřejmě jen další obdoba všech těch debilních amerických teen komedií s hromadou klišé a nekvalitně vylízanýma blonckama s inteligencí zavařených okurek, ale asi jsem po všech těch filozofických dýcháncích s Dostojevským už konečně potřeboval vypláchnout hlavu nějakou nenáročnou kravinkou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Z NÁS UČITELŮ, SI PO CELÝ ROK DĚLAJÍ BLÁZNY. OBČAS JE JIM TO TŘEBA VRÁTIT."... /// Škola plná netvorů si nikoho lepšího, než kriminálníka nezaslouží. Ovšem i tenhle týpek potřebuje trochu poučit… Tohle se bude líbit! Je to dostatečně sprostý a jednoduchý. Dramatično Nebezpečnejch myšlenek střídá ftip (nebo pokusy o něj), a tak v podobě mladýho pomocnýho učitele dostává konkurenci spíš Zkažená úča. Navíc je tu kopa morálního ponaučení. Ovšem nevím, nevím teenageři, jestli přesvědčíte bábu a dědka, že maj zapomenout na boudu, která položila základ života zase jim. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zavřenej jsem byl, ale prezident bejt nechcu. 2.) Páč nejlepší úča je chlap! 3.) Thx za titule ,,majo0007“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se takhle u komedie nepobavil. Parádní herecké obsazení a zejména musím pochválit český dabing. Když jsem se na kousek filmu podíval s titulky, tak mne nezaujal. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie. Má to nápad, důvtip, ponaučení, nadhled, charisma, sympatické herce, krásně barvičky, občas je to hodně přitažené za vlasy, ale o to zde i nejspíš šlo, co nejdále se oddálit od reality. Překvápko od sousedů. 80% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zkaženej úča poněmecku, pochlapsku - a hlavně dokonale vtipně. Že mi zrovna komedie od západních sousedů přivodí slzy smíchu, bych nečekal zkrátka nikdy. A Elyas M'Barek právě zasadil do kantorských hlav sto a jednoho brouka. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já tyhle názvy nemám ráda, protože mě nutí chodit kolem těch filmů po špičkách, jak se mi to stalo i s KOndoMEDIÍ a pak se ukázalo, že to má s názvem minimálně společného. Tak jsem se i tady do Fakjů pane učiteli pustila se zatajeným dechem.....no trochu toho fuckování tam bylo, ale všechno bylo ukočírované tak akorát na hraně a co je hlavní, byl to nádherně barevnej film, jak doslovně, tak obrazně. Bylo to ulítlé, jednoduché, na výplach hlavy plně dostačující, já se bavila a přece i ta bozkávačka s krasavcem Eliasem byla prima, ne ? :-) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší komedie za tento rok ... Typickej evropskej humor, na Němce vynikající sympatický herecký výkony, skvělý situace, romantická vložka vyloženě umírněná oproti té komediální, která se prostě nesere s ničím a s nikým, učitelé dostávaj šílenou sadu, spratci dostávaj šílenou sadu, vypovídající, ale ne trapně moralizující ... po všech těch přeromantizovaných USA srajdách a až příliš nevinných Korejských sadách, zlatej střed, kterej mi fakt perfektně sedl a chvílema mi tekly slzy smíchy ... supr!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžu si s váma dělat, co se mi zachce. Je jim to fuk." K fuckování s panem učitelem Müllerem došlo ve správnej čas, na správným místě a ve správný společnosti. Proto těch pět hvězd, ke kterým by za jiného postavení Saturnu vůči Venuši patrně nedošlo. Jenže já se pobavil naprosto královsky, takřka každou scénu jsem zakončil výbuchem smíchu a navíc jsem si užil spoustu inspirace. Hned si jdu vytisknout červenej diplom a vyrážím učit. I já chci střílet po svých studentech, jíst jim svačiny, krást jim cigára i drogy a hlavně je násilím vést ke slušnému způsobu života. To by mne opravdu bavilo. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná blbůstka, která si nehraje na logiku, neztrácí čas vysvětlováním, popř. zbytečnými dějovými spojkami a sype jednu vtipnou scénku za druhou. Scénář sice moc inteligence nepobral, ale v atmosféře pubertální střední školy se demence hravě ztratí, nebo přesněji padne tam jako hrnec na prdel. Je tedy fajn, že se film nesnaží přiblížit realitě a naopak si plně užívá své ujetosti. 7/10 ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Film je sice pnej vtipů, který jsem už někde viděl, neoplývá zrovna originálnim námětem, je plnej klišé a ke konci sklouzává k moralizování, ale po delší době jsem se u nějaký komedie taky pro změnu zasmál. Tady se prostě povedlo poskládat hodně věcí, který zaručeně budou fungovat, a zabalit to do takový obyčejný romantický komedie. Ale ten film si na nic nehraje, je to taková nenáročná podívaná a mě to bavilo. A třeba taková návštěva u lidí na podpoře byla geniální. Na to, že je to německej (tureckej/albánskej?) film, tak je to opravdu hodně dobrý. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

To, co čekáte, taky dostanete. Tedy bláznivou jízdu ze školního prostředí, plnou hlášek, vulgarismů a jako bonus našlapaný soundtrack. Mačo frajerství M´Bareka tady přerůstá hranice Německa a jeho charisma staví filmu pevné základy. Němci se konečně zbavili zatuchlého 90´ looku, s filtry si vyhráli jako kdyby šlo o minutovou reklamu a přes delší stopáž diváka nenechají vydechnout. Naprosto zasloužené umístění v červených číslech. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem se u toho zasmál přesně jednou - když tam pes olizoval hovno na koberci - tak mi nálepka komedie přijde značně zavádějící. Ale jako nenáročný neoriginální feel good movie to docela funguje. Elyas M´Barek v hlavní roli je výhra. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem se i za pana Trošku zastyděl, ale na druhou stranu musím uznat, že mu pobyt v cizině a pod pseudonymem Dagtekin (ostatně dost pitomej pseudonym) docela prospívá. Teď ještě ten proklamovaný nekorektní humor a byl by to koneckonců docela hezký film. Ono, s Němci to máte vždycky těžké. Rozdíl mezi dobrou komedií a německou komedií je jako ve vyslovení jemného francouzského papilón a geršáckého šmétérling! Na druhou stranu, nemám nic, co bych vyloženě zkritizoval. Vlastně se mi to docela líbilo a ten Elvis Mubarak v roli fakjučitele byl výbornej. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sagvan Tofi hledá poklad pod tělocvičnou, aby nakonec zjistil, že jeden má v učitelském sboru a druhý ve třídě delikventů, jejichž mravní zlepšení sjedná rychleji než Sidney Poitier.. Afektovaná komedie ze školního prostředí, která jede podle zavedených osnov a to včetně romantické linie či srdceryvné nápravy jedinců na scestí. Koutek mi cukl třikrát, z toho dvakrát to byl tik, takže na tom, že „Dobrá německá komedie“ je stejný oxymoron jako „mrtvé milenky cit“, nadále trvám. Vím, že srovnávám nesrovnatelné, doba je jiná a blá blá blá, ale postavím-li Cestu do hlubin študákovy duše vedle Panu učiteli s fakjů, vidím elegantní distingovanou dámu vedle vulgární zmalované šlapky.. ()

Reklama

Reklama