Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (CinemArt)

(více)

Recenze (906)

Elizabeth14 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená, nevěřila jsem německé komedii a film jsem viděla, až na doporučení kamarádky. Nepamatuji, u které nové komedie jsem se takto pobavila, takových věcí by se mělo rozchodně více točit ()

Templář 

všechny recenze uživatele

Já už tady těm hodnocením přestávám věřit! Skvělý horor 62% a tahle NUDA vydávající se za komedii je "v červených číslech"?!!! Jakto?! Vždyť za chvíli už si nebudu moct skouknout film v návaznosti na jeho hodnocení tady. To už nikdo neví, co je dobrý film? To se vkus lidí tak strašně propadá?! Tenhle film NENÍ vtipný a s ohledem na to je naprosto kulervoucně dlouhý! Opakovaně jsem koukal na ukazatel času přehrávače a modlil se, aby už byl konec - bohužel jsem to kvůli přítelkyni nemohl vypnout. Fakt strašné! Jednu hvězdu dávám za asi dvě dobré hlášky, které na mé tváři vyvolaly letmý úsměv. Jednu hvězdu bych ještě přidal, ale to by musely hlavní hrdinka a její sestra ukázt kozy. To se bohužel nestalo a tak zůstávám u jedné hvězdy - 20%. Fak jů, skopčácká komedie! (DVDrip, PC, 2D, dabing) ()

Cako_SK 

všechny recenze uživatele

Niektoré nechutnejšie "vtipné" scény si mohli odpustiť, no stále je to nadpriemerná komédia a nie len čo sa Nemecka týka. Skôr celkovo. Pekný neamerický humor, ktorý zabáva od začiatku takmer neustále. Koniec trošku vážnejší, ale nič čo by mi nejako extra vadilo. Takže dávam 4+ hviezdičky, nakoľko som sa s priateľkou výborne bavil :) PS: výborný český dabing! ()

metztlimoon 

všechny recenze uživatele

Ja som sa bavila ako už dávno nie. A to aj pri druhom zhliadnutí. Marek je sympaťák, striptérka tiež, úča už menej. Mne sa to páčilo. A hlavne ten jeho mámpičistický agresív postoj k deckám. Aj vedúca na konci to celkom zaklincovala. Dialógy super (a to bolo videné v českom dabingu, lebo ja a nemčina ee). ()

Rewisheed 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekal. Komedie z Německa, no, byl jsem skeptický. Byla mi předložena naprosto skvělá a funkční komedie bez jakýchkoliv zábran, smál jsem se hodně a smál jsem se rád. Film uteče jako voda a nepřestane vás šokovat. Když si chci pustit nějakou oddechovku a nevím co, velmi často volím právě tento snímek. Nebýt klasického klišé-konce neváhal bych dát 5/5, takhle pouze 4/5. Těším se na dvojku! ()

tchempi 

všechny recenze uživatele

Velkým plusem je už to, že Skopčáci natočili něco jako komedii. Palec nahoru. Pak ještě jeden za sympatický casting. A šlus, to je vše. Film samotný je plagiátem Nebezpečných myšlenek, Bláznivé školy, Modrého blesku a dalších, mnohem podařenějších, filmů. Ale OK, tvůrci sice vykradli, co se dalo, ale za tu snahu 50 %. ()

maty40 

všechny recenze uživatele

Vcelku ucházející. Vzhledem k tomu, že jsem znal zápletku, tak jsem byl připraven na větší nedomyšlenou úchylnost. Možná ale na můj dojem více působila atmosféra letního kina na Špilasu a pár piv v místním stánku, které neměly značku Starobrno (hurá!), ale Krušovice (hm, tak nic). ()

Koropororus 

všechny recenze uživatele

Začátek této komedie sliboval mnoho, prvních 20 minut bylo skvělých, ale najednou přicházela slabá a ještě slabší místa, až z toho Dagtekin udělal odpornej kýčovitej hnus, kdy na konci filmu všechny postavy obrátí svoje charaktery o 180 stupňů a s vírou v lepší budouscnot jdou ruku v ruce vstříc nádhernýmu životu, který je po jejich prozření čeká........průměrná komedie, která neurazí, ale určitě se k ní nebudete pravidelně vracet. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Nevybavuju si moc dobrých komedií co by Deutschland vyprodukoval... Tato je jedna z mála která se povedla! Rozhodně doporučuji na to kouknout... Elyas M'Barek hraje naprosto luxusně postavu, kterou si člověk minimálně oblíbí... Karoline Herfurth vyrostla od filmu Holky to chtěj taky, do krásny a je radost se na ní koukat... Navíc to sluší i Gizem Emre a Jella Haase... Závěrečné titulky ukázaly že to asi bylo náročné natočit když se furt smály... ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Typická teenagerská komedie. Asi se bude své věkové kategorii líbit, ale jinak je to jen snůška někdy dost ujetých gagů s jednoduchým příběhem. Ubíhá to celkem rychle, ale v hlavě po tom nezůstane vůbec nic, a to ani dobrá nálada. Laciná zábava za každou cenu doprovázená kulisami blitek a sexu mě fakt nebere. ()

Jurop014 

všechny recenze uživatele

Už od začátku, kdy Zeki narazil na tělocvičnu u místní školy, bylo jasné, že se stane učitelem, ale film byl výborně pojatý a výběr herců také hodně dobrý. Zasmějete se jak na začátku, tak v průběhu filmu, ale konečná fáze filmu je nejlepší. Tomuto filmu dávám 4* ()

tucnakova 

všechny recenze uživatele

Źe nosej se Sagvanem i stejný triko a bundu bylo jediný, co mě dost zaujalo. Neříkejte mi, že tohle může přijt veselý někomu pod dvacet ? A neříkejte mi, že tohle může přijít veselý někomu nad dvacet ? A už vůbec mi neříkejte, že je to jako dost ze života. A teď vám ještě povím, kolikrát jsem se zasmála : Fuck. ()

Reklama

Reklama