Reklama

Reklama

Demi Lovato - Let It Go

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Hrají:

Demi Lovato

Recenze (11)

kingik 

všechny recenze uživatele

Demi Lovato přichází s filmovou písničkou od své mateřské produkční dílny Disney a přináši fajn vánoční pohodu. S blond image se stává jasnou konkurentkou Britney Spears, i když je mezi nimi jedenáctiletý věkový rozdíl, ale vzhledově už to za chvíli bude srovnané a termín "podobná jako vejce vejci" dojde naplnění. Ve zpěvu, intonační technice a hlasovém rozsahu však Britney poráží s přehledem. Lovato má také přednost v tom, že se svým sexappealem nakládá poměrně střídmě a z jejích klipů tak netryská. V tomhle obrazovém provedení to Demi sluší, má slušně našlápnuto k invenčním skladbám s dobře napsanými texty. Animovaný snímek "Frozen" (do kino distribuce jde pod názvem "Ledové království"), z něhož tahle skladba pochází, je pro mě zatím velkou neznámou a nalákán k jeho budoucímu zhlédnutí jsem nebyl. Nicméně kvality písničky jsou zřejmé a interpretka s dobrou image a hlasovým fondem u mě boduje. 80% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Hudební videoklip. Zřejmě největší adept na získání Oskara za nejlepší píseň pro rok 2013. (a taky že ano :-D ) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tieto popové speváčky tesne po pubertálnych rokoch sú dobré na takéto piesne k rozprávkam. No ten refrén je otravný podľa mňa, celkovo klip je podľa mňa len taký obal bez príbehu a ako celok je to podobné iným dielam, pre mňa nie veľmi originálne. ()

TomX2

všechny recenze uživatele

Let It Go je podľa mňa dobrá skladba, Demi Lovato má celkom dobrú hudbu. Keď ju ale budú hrať 10x denne v rádiu a počujete ju na skoro každom kroku, znenavidíte si ju. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Obyčejná tuctová písnička k podprůměrnému animáku... Vůbec nechápu, jak něco takového mohlo získat Oscara a jak mohlo být Frozen tak úspěšné... ()

aliaska 

všechny recenze uživatele

DemiLovato ma nikdy nezaujímala... Ale túto pieseň zaspievala krásne a vlastne vďaka mojej láske (dcérke) som ju vôbec počula 😉😀 ()

Amynka 

všechny recenze uživatele

Samotnej film(pohádka)mě moc nenadchnul,ale právě jednu hvězdu navíc jsem musela dát za super písničky,hlavně za tuhle:-)) ()

Reklama

Reklama