Reklama

Reklama

Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů

  • Dánsko Lego Star Wars: The Yoda Chronicles - Menace of the Sith

Obsahy(1)

Obávaný Darth Sidious svolal své spojence, aby jim odhalil tajnou zbraň, která má lordům ze Sithu zajistit konečné vítězství... (TV Prima)

Recenze (7)

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Další díl z dílny Lego Star Wars. Další skvěle udělané komické scénky. Spousty známých "tváří" a hlášek. Možná jen ten hlavní děj chtěl trošku ještě obohatit. Hodnotím velmi dobře, hlavně za opravdu vtipné hlášky. Taková úvodní znělka je taky věcí na úrovni! ()

Reklama

Oxik49 

všechny recenze uživatele

Celá série Yodovy kroniky je smršť zábavy vhodné k odreagování. Prostřednictvím Lega a animací si na svou stranu získává i ty nejmladší diváky, ale zároveň je dostatenčně legrační a obsahuje vtipné odkazy na filmovou sérii a Klonové války, takže se pobaví i skalní fanoušci. Navíc se, byť jen povrchově, zabývá i záležitostmi, které známe spíše z počítačových her než z filmů. Za divácky přátelskou animaci, spoustu vydařených vtipů a odkazů na původní filmy a nenáročnou zábavu hodnotím velmi pozitivně. :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Stejně jako ve všech Star Wars filmech, tak i zde padne věta: "I have a bad feeling about this!" (Mám z toho špatný pocit). (Plechpetr)
  • Klony klona Jeka-14 (klonované na křižníku) mají průsvitnou opačnou ruku než jejich předloha. (Cardo)

Reklama

Reklama