Reklama

Reklama

Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon

(TV film)
  • Dánsko Lego Star Wars: The Yoda Chronicles - The Phantom Clone

Obsahy(1)

Vyčerpaná galaxie se otřásá v základech během nekončící války. Sithové, které vede zlomyslný Darth Sidius a jeho poskok hrabě Dooku, mají plán, který by mohl způsobit pád republiky. Je na rytířích Jedi, aby hrozbu odvrátili... (TV Prima)

Recenze (7)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý Lego kraťas z prostředí Star Wars. Uvidíme zde všechny hlavní sithy i jedie. Celé je to o hledání klonu, který je částečně sith. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Uvidíme kolik dílů Čt2 nakonec odvysílá, ale já se budu u všech asi opakovat. Lego filmy mě nikdy moc nezaujaly a nic se na tom nezmění ani u Star Wars, přestože jsem jejich fanoušek. Na druhé straně nutno přiznat, že Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky obsahují celou řadu zábavných hlášek a vtipů na celý princip fungování Hvězdných Válek. Z tohoto pohledu si tak Star Wars mohou získat mladší diváky a nové fanoušky. ()

Reklama

Murysek 

všechny recenze uživatele

Spojení LEGO a Star Wars je prostě klasika a funguje naprosto perfektně. Na dvaceti minutový kousek je tam i slušný příběh a svými vtípky klasicky v LEGO stylu naráží na svou filmovou předlohu. "Místo tohle pěkné, jednou žít zde mohl bych" - Yodova hláška po pádu z vesmíru na Dagobah. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama