Reklama

Reklama

Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon

(TV film)
  • Dánsko Lego Star Wars: The Yoda Chronicles - The Phantom Clone

Obsahy(1)

Vyčerpaná galaxie se otřásá v základech během nekončící války. Sithové, které vede zlomyslný Darth Sidius a jeho poskok hrabě Dooku, mají plán, který by mohl způsobit pád republiky. Je na rytířích Jedi, aby hrozbu odvrátili... (TV Prima)

Recenze (7)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Uvidíme kolik dílů Čt2 nakonec odvysílá, ale já se budu u všech asi opakovat. Lego filmy mě nikdy moc nezaujaly a nic se na tom nezmění ani u Star Wars, přestože jsem jejich fanoušek. Na druhé straně nutno přiznat, že Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky obsahují celou řadu zábavných hlášek a vtipů na celý princip fungování Hvězdných Válek. Z tohoto pohledu si tak Star Wars mohou získat mladší diváky a nové fanoušky. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý Lego kraťas z prostředí Star Wars. Uvidíme zde všechny hlavní sithy i jedie. Celé je to o hledání klonu, který je částečně sith. ()

Murysek 

všechny recenze uživatele

Spojení LEGO a Star Wars je prostě klasika a funguje naprosto perfektně. Na dvaceti minutový kousek je tam i slušný příběh a svými vtípky klasicky v LEGO stylu naráží na svou filmovou předlohu. "Místo tohle pěkné, jednou žít zde mohl bych" - Yodova hláška po pádu z vesmíru na Dagobah. ()

OzzyCobain 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem si nemyslel že se takhle zasměju u filmu jež je myšlený pro děti. Spoustu narážek na originální filmy dělají z tohoto krátkého snímku prakticky parodii na Star Wars. Parodii která výborně funguje. ()

Reklama

Reklama